Anul 2017 se anunta a fi unul favorabil pentru noi, in diversele aspecte ale vietii, in mod diferit pentru fiecare dintre noi. Anul incepe in forta, cu o eclipsa de soare in data de 26 februarie 2017, fenomen care va fi dominat, din punct de vedere astrologic, de energia spirituala si benefica a lui Neptun.

HOROSCOP 2017

Iata care sunt previziunile astrale pentru fiecare zodie, in 2017!

Horoscop 2017 – Berbec

Anul 2016 a fost unul de succes pentru nativii zodiei Berbec. Avem vesti bune pentru voi, aceasta unda a succesului continua si pentru anul urmator. Este bine sa va concentrati asadar asupra atuurilor voastre si sa aveti incredere in voi insiva. Ar fi intelept sa va consolidate pozitiile deja izbandite in anul 2016 avand incredere in energia lui Marte, planeta voastra dominanta.

In planul familiei, de asemenea se anunta o perioada excelenta in anul 2017. Sprijinul si linistea pe care le veti primi din partea celor dragi vor adauga foarte multa energie pozitiva in economia succesului dumneavoastra.

Persoanele singure din Zodia Berbec se pot astepta la conditii favorabile pentru o noua poveste de dragoste.

Foto: Pexels

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Horoscop Paște 2023: o perioadă plină de emoții frumoase, de planuri de viitor și experiențe spirituale Horoscop Aprilie 2023: A doua lună a primăverii ne aduce putere interioară, transformare vindecătoare și iubire Horoscop: Cum să activezi Legea Atracției pentru zodia ta – află cum îți modelezi destinul

Horoscop 2017 – Taur

Persoanele din Zodia Taur sunt cunoscute pentru perseverenta lor, pentru meticulozitate si pentru inteligenta cu care trateaza situatiile. Aceste atuuri va vor fi de mare ajutor in anul 2017. Vei munci mult in noul an, dar pentru rezultate consistente si satisfacatoare. De asemenea, va veti simti mai ancorati si mai increzatori, iar acest lucru se va reflecta in tot ceea ce faceti, atat in viata profesionala, cat si in dragoste.

De asemenea, voi, cei nascuti in aceasta zodie veti fi mult mai eficienti in modul cum va selectati persoanele din anturaj. Veti trata relatiile cu mai multa maturitate si mai mult auto-respect, pe principiul “doar cine merita”. Aceasta atitudine se va traduce in viata de zi cu zi, printr-o nestavilita forta interioara si conexiuni autentice si de durata, care va vor ajuta sa evoluati.

Horoscop: Top 3 zodii cu Karmă grea în DRAGOSTE – au de învățat lecțiile dureroase ale iubirii MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte Minunatul HOROSCOP ZEN al primăverii: Pentru fiecare zodie în parte

Persoanele singure din Zodia Taur isi folosesc energia pentru a imprastia multa dragoste in jurul lor si dupa cum spune si proverbul… “Ceea ce semanam, culegem!” :)

Horoscop 2017 – Gemeni

Asa cum ne-au obisnuit, neobositii nativi ai Zodiei Gemeni se angreneaza cu mult curaj in tot felul de provocari. Ii asteapta un an cu multe calatorii si evolutie in plan profesional. Au curajul sa riste, sa incerce lucruri noi, iar anul acesta, spiritul lor va fi rasplatit din plin.

Configuratia planetara se arata una favorabila pentru nativii acestei zodii. In mod ideal, ei ar trebui sa isi dezvolte simturile pentru a interpreta limbajul mistic al universului si pentru a se bucura de fiecare oportunitate ce le va fi oferita lor, in anul 2017: aparitia unor oameni interesanti si interesati de ideile voastre, diverse vesti sau oferte care vi se fac. Mai ales inceputul anului va fi unul deosebit de favorabil pentru voi.

MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR Acestea sunt cele mai descurcărețe zodii ale horoscopului, indiferent de cât de grea este viața

In ceea ce priveste casa si familia, veti fi mult mai fericiti anul acesta si de asemenea va veti implica in diverse planuri commune, care vor solidifica sentimentul de confort si incredere reciproca. Persoanele singure din Zodia Gemeni vor prefer cel mai probabil sa isi foloseasca majoritatea timpului pentru a profita de aceasta situatie si de a se incarca si imputernici pe sine, inainte de a alege sa intre intr-o noua legatura romantica.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri