25 Noiembrie 2016 publicat în Horoscop 66 share-uri

Astazi exploram impreuna intelepciunea romaneasca si oferim fiecarei zodii proverbul potrivit, pentru ca spiritul culturii noastre populare salasuieste in fiecare suflet!

Horoscop Balanta

Pentru Zodia Balanta, am ales un proverb romanesc care ne aminteste sa ne bucuram de ele si sa cinstim zilele noastre de odihna. Relaxarea atrage dupa sine mai mult echilibru, mai multa pozitivitate, mai mult chef de munca, mai multa satisfactie!

Scorpion

Proverbul Zodiei Scorpion este un proverb romanesc deosebit care condenseaza practic, valoarea pe care ar trebui sa o acordam lucrurilor marunte din viata noastra. Sa ne pastram demnitatea ne ajuta sa fim mai fericiti!

Horoscop Sagetator

Proverbul Zodiei Sagetator ne arata ca "a castiga" implica si curajul de a risca, de a fi aventurieri si de a indrazni sa visam. Un loc confortabil nu ne ajuta sa evoluam si nici sa ajungem mai departe decat suntem, un fapt pe care aventurierii din zodia Sagetator il stiu prea bine.

Foto: Shutterstock/ Dzhulbee

Descopera mai departe Horoscopul proverbelor romanesti >>>

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Top 3 zodii pentru care curajul este un stil de viață – au încredere în propriul destin Horoscop Paște 2023: o perioadă plină de emoții frumoase, de planuri de viitor și experiențe spirituale Horoscop Aprilie 2023: A doua lună a primăverii ne aduce putere interioară, transformare vindecătoare și iubire

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri