Decembrie aduce cu sine vesti extraordinare in ceea ce priveste iubirea si relatiile, in mod special pentru cinci dintre zodii. Pregatiti-va pentru un sfarsit de an deosebit!

4 Horoscopul dragostei - decembrie 2016: Balanta

Si pentru persoanele nascute in zodia Balanta, Decembrie se anunta a fi foarte pozitiva in ceea ce priveste relatiile: Venus, planeta iubirii si Marte planeta curajului se vor afla in casa dragostei pentru persoanele nascute in Balanta.

Prezenta acestui tandem Venus-Marte in casa dragostei te dinamizeaza din punct de vedere sexual si romantic. De asemenea, spiritul tau de aventura va fi la cote mai inalte decat de obicei. Va fi o luna excelenta pentru redescoperirea propriei sexualitati, pentru experimente erotice si pentru romantism.

Foto: Shutterstock/ Dzhulbee

Marte de asemenea, se va dovedi a fi cheia succesului vostru in relatia de cuplu in luna decembrie 2016. Persoanele singure din Zodia Balanta au la dispozitie de asmenea o perioada nemaipomenita pentru crearea unor noi conexiuni si pentru experimente de tip amoros incitante. Fiti libere!

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Trei autori români de top în portofoliul Editurii CUANTIC! Lavazza lansează capsulele Qualità Rossa, neutre din punct de vedere al emisiilor de carbon și compatibile cu aparatele de cafea Nespresso Original

Afla cine e pe locul 5 in Top horoscopul dragostei pentru luna decembrie 2016 >>>


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri