Decembrie aduce cu sine vesti extraordinare in ceea ce priveste iubirea si relatiile, in mod special pentru cinci dintre zodii. Pregatiti-va pentru un sfarsit de an deosebit!

3. Horoscopul dragostei - decembrie 2016: Berbec

In topul nostru se afla si persoanele nascute in Zodia Berbec, care vor avea o luna deosebita in ceea ce priveste toate aspectele legate de suflet.

Va fi o luna extrem de placuta si sezuala si pentru voi. Jupiter, planeta relatiilor si a prieteniei se va afla in casa relatiilor pentru cei din Berbec. Iata de ce, luna decembrie 2016 va fi nemaipomenita in ceea ce priveste relatiile de cuplu. Va puteti astepta la momente placute pline de bucurie, entuziasm, liniste, comunicare si conexiune. De asemenea, luna decembrie este speciala si din punct de vedere sexual pentru persoanele din Berbec care se vor simti inspirate sa exploreze si sa se simta bine.

Foto: Shutterstock/ Dzhulbee

Cei din zodia berbec se vor simti inspirati si in ceea ce priveste relatia cu cei apropiati, mai ales prietenii vechi alaturi de care veti gasi timpul necesar sa va petreceti mai multe momente in timpul sarbatorilor, reactivand energia iubirii dintre voi.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Trei autori români de top în portofoliul Editurii CUANTIC! Lavazza lansează capsulele Qualità Rossa, neutre din punct de vedere al emisiilor de carbon și compatibile cu aparatele de cafea Nespresso Original

Afla cine e pe locul 4 in Top 5 horoscopul dragostei pentru luna decembrie 2016 >>>


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri