Decembrie aduce cu sine vesti extraordinare in ceea ce priveste iubirea si relatiile, in mod special pentru cinci dintre zodii. Pregatiti-va pentru un sfarsit de an deosebit!

Top cele mai norocoase zodii in dragoste

2. Horoscopul dragostei - decembrie 2016: Leu

Luna decembrie 2016 este plina de pasiune si pentru persoanele nascute in zodia Leu. Soarele, patronul acestei zodii se va afla in casa dragostei. Ce veste mai buna decat aceasta putem sa va dam? :)

In casa relatiilor se afla Venus cu energia sa senzuala si Marte cu puterea sa magnetica. Iata de ce, luna decembrie va fi un timp al iubiri si pentru voi. Veti manifesta o energie irezistibila a afectiunii si caldurii sufletesti. Astfel, veti simti nevoia sa oferiti timp si energie celor din jur. Aceasta disponibilitate va dinamizeaza si viata amoroasa. In cuplu veti avea parte de momente speciale, pline de sarm.

Foto: Shutterstock/ Dzhulbee

Persoanele singure din zodia Leu se vor simti foarte dinamice si astfel vor simti nevoia irezistibila de a petrece mai mult timp distrandu-se si simtindu-se bine in diverse feluri. Va puteti astepta si la intalnirea unei persoane deosebite in aceasta perioada, datorita aranjamentului favorabil al astrelor.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. ArtGranit redefinește calitatea și designul în domeniul amenajărilor interioare Trei autori români de top în portofoliul Editurii CUANTIC! Nicole Cherry va urca pe aceeași scenă cu Sam Smith!

Va veti simti intr-un roller-coaster si de aceea trebuie sa aveti grija sa va gestionati fluturasii din stomac.

Afla cine e pe locul 3 in top 5 horoscopul dragostei pentru luna decembrie 2016 >>>


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri