Decembrie aduce cu sine vesti extraordinare in ceea ce priveste iubirea si relatiile, in mod special pentru cinci dintre zodii. Pregatiti-va pentru un sfarsit de an deosebit!

1. Horoscopul dragostei decembrie - 2016: Varsator

Pasiune! Luna Decembrie se anunta a fi superba pentru persoanele nascute in Zodia Varsator, din punct de vedere emotional. Venus – planeta iubirii si a senzualitatii se va afla in Varsator (dupa 7 decembrie), in cooperare cu Marte – planeta dorintei si a cuceririi (pana pe 19 decembrie).

Foto: Shutterstock/ Dzhulbee

Asa incat, daca te-ai nascut in Zodia Varsator, pregateste-te pentru o luna absolut superba, incarcata de sentimente pozitive si reusite pe plan amoros. In ceea ce te priveste, scuccesul in relatii si buna comunicare cu cei dragi, sunt in centrul atentiei in luna Decembrie. Semnele sunt pretioase: daca deja esti intr-o relatie de cuplu, afla ca toata dinamica relatiei voastre va intra pe un fagas mult mai sinuos. Veti simti ca va indragostiti din nou si ca ati facut alegerea potrivita.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Acestea sunt cele mai descurcărețe zodii ale horoscopului, indiferent de cât de grea este viața Top 10 cele mai frumoase grădini de trandafiri din lume LIL UZI VERT, RAPPER-UL AMERICAN CARE A PRIMIT DISCUL DE DIAMANT, VINE ÎN PREMIERĂ ÎN ROMÂNIA, LA FESTIVALUL NEVERSEA

Persoanele singure se vor simti atragatoare, cu chef de viata si multe idei, iar aceasta deschidere va favorizeaza posibile intalniri cu persoane foarte speciale.

Afla cine e pe locul 2 in Top 5 horoscopul dragostei pentru luna decembrie 2016 >>>


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri