Cum influenteaza astrele viata zodiilor in urmatoarea perioada de timp? Citeste horoscopul lunii noiembrie by Garbo si descopera cum stau cu dragostea, banii, cariera si sanatatea toate cele 12 zodii ale horoscopului european:

Horoscopul lunii noiembrie pentru zodia Capricorn

Cu Soarele traversand Scorpionul, dar si cea de-a 10-a casa a activitatilor de grup, Capricornul se bucura in noiembrie de o viata sociala deosebit de activa. Acesta isi redescopera bucuria de a trai, de a conversa si de a se hrani spiritual prin intermediul celor cu care interactioneaza. Energia ta este intensificata prin simplul fapt de a fi in preajma altora.

Noiembrie este o luna importanta pentru colaborarile pe plan personal si profesonal. De asemenea, luna plina in Taur de pe 14 noiembrie pune accentul asupra celei de-a cincea casa a Capricornului, casa pasiunii. Relatiile de dragoste ale Capricornului stau sub semnul pasiunii si al intimitatii cu partenerul de viata. De asemenea, catre sfarsitul lunii (19 noiembrie) Neptun accentueaza intelectul si mintea, aducand mai multa claritate decat oricand, dar si abilitatea de a-ti exprima ideile si creativitatea.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Horoscopul lunii noiembrie pentru zodia Varsator

Fara doar si poate, noiembrie este luna Varsatorului si dispune de o colosala energie constructiva. Cu 3 planete puternice: Soarele, Mercur, Venus, plasate mai mult decat bine in semnul Varsatorului, norocul si destinul bun in dragoste reprezinta apanajul acestei zodii. Asteptati-va la evenimente surpriza luna aceasta si lasati astrele sa va surprinda. Vi se intampla lucruri bune pe plan personal, lucruri cu un impact covarsitor pentru viiitorul vostru.

Pe plan profesional, te descurci excelent. Faci fata cu brio si cu incredere tuturor provocarilor si circumstantelor de la locul de munca. Soarele iti deschide usa multor posibilitati si te face sa stralucesti, iar Marte te inzestreaza cu planuri ambitioase, initiativa si dorinta de a actiona pentru a reusi. Esti mai dispus ca niciodata sa inveti lucruri noi si sa te dezvolti. Succesul tau pe plan profesional starneste bucurie si in familia ta, mai ales ca veniturile marite te ajuta sa ii surprinzi pe cei dragi cu cadouri neasteptate. Jonglezi cu idei inovatoare pentru a-ti rotunji castigurile.

Horoscopul lunii noiembrie pentru zodia Pesti

Noiembrie debuteaza frumos si pentru nativii Pesti implicati intr-o relatie mai ales ca o veste buna de la persoana iubita va face sa plutiti pe norisori de fericire (posibil o sarcina, achizitionarea unei locuinte, mutarea in orasul/ tara visurilor tale etc). Pe de alta parte, nativii single sunt atrasi in conversatii indelungate sau relatii inedite cu o persoana aflata pe meleaguri indepartate.

Venus, astrul principal al dragostei, iti calauzeste alegerile catre persoane interesante, demne de toata admiratia si respectul, foarte posibil si cu un statut financiar sau social sus-pus. Provocarea lunii va fi pentru acesti nativi aceea de a se implica sau a nu se implica intr-o relatie la distanta, plina de provocari si diferente culturale. Raspunsul il stii doar tu, insa este foarte important sa tii cont de vocea inimii si sa iti asculti instinctele in acelasi timp.

Foto: Pixabay


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri