Cum influenteaza astrele viata zodiilor in urmatoarea perioada de timp? Citeste horoscopul lunii noiembrie by Garbo si descopera cum stau cu dragostea, banii, cariera si sanatatea toate cele 12 zodii ale horoscopului european:

Horoscopul lunii noiembrie pentru zodia Balanta

O luna cel putin interesanta te asteapta inainte, draga Balanta! Mai multe planete se vor afla concomitent in casa banilor a Balantei, ceea ce te ajuta enorm sa iti transpui visurile in realitate. De asemenea, pana la sfarsitul lunii, asteapta-te la castiguri neasteptate, dar si la noi parteneriate ce iti promit castiguri semnificative pe viitor. In ceea ce priveste dragoste, lucrurile arata cat se poate de fabulos.

O buna parte din relatiile nativilor Balanta se pot finaliza cu o casatorie. Chiar si relatiile mai problematice trec printr-o etapa infloritoare, iar partenerii Balantei incearca sa ii multumeasca pe acesti nativi din toate punctele de vedere, inclusiv sexual. Pe plan financiar, partenerul de viata te sprijina in toate demersurile tale. Spiritul tau de precautie te indeamna sa iti faci analizele de rutina, dar per ansamblu starea ta de sanatate este cat se poate de buna in noiembrie.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Horoscopul lunii noiembrie pentru zodia Scorpion

De la inceput pana la sfarsit, luna noiembrie va fi luna ta, draga Scorpion. Nu doar ca stralucesti si te afli in centrul atentiei, dar ti se recunosc meritele si calitatile, atat pe plan personal, cat si pe plan profesional. Forta ta creativa este maxima si inveti sa o pui in valoare in moduri care iti pot aduce chiar si castiguri suplimentare. Luna plina de pe 14 noiembrie intensifica relatiile Scorpionului. Daca ai o relatie frumoasa sau o casnicie echilibrata, asteapta-te la si mai multe momente de tandrete si caldura. Daca intampinati in schimb probleme, asteptati-va ca acestea sa iasa si mai mult la suprafata in a doua jumatate a lunii.

Nu va speriati de amploarea si forta cu care tind sa se propage, ci incercati pe cat posibil sa le discutati cu mult calm alaturi de partenerul de viata. Noiembrie este pentru aceasta zodie si luna marilor alegeri. Ultimele 2 saptamani ale lunii fac ca, in cazurile extreme ale unora dintre Scorpioni, regulile in dragoste sa fie despre tot sau nimic. Fie renuntati la vechile patternuri de negativitate care v-au scufundat relatia in dezechilibru, fie renuntati unul la altul. Oricum ar fi, oricat de greu ar parea, deciziile luate sunt cele mai bune pentru voi si viitorul vostru.

Horoscopul lunii noiembrie pentru zodia Sagetator

Este drept ca nu se intampla mare lucru in viata sentimentala a acestor nativi, mai ales in primul decan al lunii noiembrie. Este drept ca o parte din vina o poarta si atitudinea ta reticenta, teama de a te implica din nou intr-o relatie, sentimentele mai vechi care inca iti dau tarcoale. Dar, cu toate acestea, incepand cu data de 14 noiembrie, odata cu intrarea lui Mercur in Sagetator si cu tranzitul lui Marte prin semnul tau, norocul in dragoste iti bate din nou la usa.

Multi nativi single isi cunosc in circumstante surpriza persoana alaturi de care doresc sa isi petreaca restul zilelor. Iti poti gasi marea dragoste prin intermediul activitatilor umanitare sau socio-profesionale. De asemenea, in relatiile longevive ale nativilor Sagetator, partenerii acestora sunt dispusi sa mearga pana in panzele albe pentru a-i face fericiti. Daca planificati o sarcina, noiembrie este o perioada deosebit de benefica, luna plina accentuand fertilitatea si maternitatea. Pe plan profesional, este bine sa ramai pe pozitii neutre si sa nu te implici in micile conflicte care se pot naste la locul de munca.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri