Afla care sunt zodiile marcate de o energie puternica in planul iubirii, in noiembrie 2016. Sfarsitul toamnei incinge spiritele si aprinde flacara pasiunii dar si a conexiunilor valoroase in inimile voastre, daca va numarati printe nativii acestui Top 3.

Horoscopul Dragostei pentru luna Noiembrie

Horoscop: Locul 3 - Sagetator

Luna noiembrie 2016 va fi o luna fermecatoare pentru persoanel nascute in zodia Sagetatorului! Venus reuseste sa va redea acea doza de incredere de sine de care aveti nevoie pentru a va reconecta la sentimente si trairi pasionale. Va veti bucura deci la maxim de posibilitatea accentuarii potentialului vostru in toate aspectele vietii, dar mai cu sema in aspectele legate de iubirea romantica si relatiile apropiate.
Venus te invita sa iti transformi idelaurile de conexiune in realitate.

Te provoaca sa fii mai deschisa si mai comunicativa, iar o astfel de atitudine isi va demonstra efectele neintarziat. Reusesti sa iti manifesti potentialul cu usurinta si asta te face sa fii fermecatoare in ochii celorlalti, dar mai ales in ochii celui drag. Aceste sentimente te propulseaza pe culmile pasiunii si deschid noi posibilitati amoroase in viata de cuplu, dar mai ales, o conexiune autentica, fara precedent.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Trei autori români de top în portofoliul Editurii CUANTIC! Lavazza lansează capsulele Qualità Rossa, neutre din punct de vedere al emisiilor de carbon și compatibile cu aparatele de cafea Nespresso Original

Persoanele singure din Zodia Sagetatorului se vor simti inconjurate de multa iubire, pasiune si confort in viata lor privata. Increderea si dragul pe care il primesc de la cei apropiati te ajuta sa iti manifesti o stima de sine autentica si in spatiul public. Iar acest magnetism si aceasta luminozitate iti paveaza drumul spre intimitatea cu alte persoane. In mod special. data de 21 noiembrie va sta sub semnul influentei Soarelui pentru persoanele din aceasta zodie, ceea ce inseamna ca veti avea un aliat puternic in plan sentimental si afectiv.

Daca iti plac articolele noastre, aboneaza-te la Newsletterul Garbo

Foto homepage: Pixabay


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri