Afla care sunt zodiile marcate de o energie puternica in planul iubirii, in noiembrie 2016. Sfarsitul toamnei incinge spiritele si aprinde flacara pasiunii dar si a conexiunilor valoroase in inimile voastre, daca va numarati printe nativii acestui Top 3.

Horoscopul Dragostei pentru luna Noiembrie

Horoscop: Locul 1 - Gemeni

Persoanele nascute in aceasta zodie vor avea parte de o luna foarte buna in ceea ce priveste toate aspectele iubirii. Pune aceasta pe seama lui Venus care, pana in data de 12 noiembrie va reusi sa iti deschida in mod fructose apetitul pentru o comunicare mai buna cu partenerul. Practic, vei avea oportunitatea de a restabili o legatura puternica si de a crea astfel momente de neuitat. Venus iti va pune de asemenea in valoare senzualitatea si apetitul pentru erotism. Mai mult decat atat, Jupiter este aliatul tau pana in data de 19 noiembrie, deschizand noi posibilitati pentru intimitate.

Foto: Pixabay

Daca te afli intr-o relatie, vei reusi deci sa iti transformi proiectiile romantice in realitate in luna noiembrie. Intre 12 si 20 noiembrie, Venus te poate duce in extaz, daca indraznesti sa te lasi purtata sis a lasi de-o parte orice alta grija. Aceasta luna ar trebui sa fie pentru tine, o luna dragostei.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Top 3 zodii pentru care curajul este un stil de viață – au încredere în propriul destin Horoscop: Top 3 zodii cu Karmă grea în DRAGOSTE – au de învățat lecțiile dureroase ale iubirii Acestea sunt cele mai descurcărețe zodii ale horoscopului, indiferent de cât de grea este viața

Persoanele singure din aceasta zodie vor fi ajutate in aceeasi masura. Te simti inflacarata, plina de pasiune, creativa si dorinica de a experimenta lucruri noi. Iar aceasta energie nu poate trece neobservata! In luna noiembrie, Venus te va ajuta sa aprinzi “foc” in inima persoanei de care te simti atrasa. Si iti inlesneste de asemenea legaturile cu cei dragi – prieteni sau familie. Fii deschisa pentru aventura, mergi in calatorii, indrazneste sa iti pigmentezi programul cu lucruri, oameni si locuri pe care nu le-ai mai intalnit niciodata, caci din astfel de gesturi de deschidere se nasc oportunitati!

Citeste mai departe Top 3: Horoscopul Dragostei pentru luna noiembrie >>>


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri