17 Octombrie 2016 publicat în Horoscop 854 share-uri

A sti sa daruiesti in dragoste este o calitate pe care o avem mai mult sau mai putin. Afla care sunt barbatii care au castigat detasat in acest top astrologic si cine sunt generosii si zgarcitii horoscopului european atunci cand vine vorba de a oferi in relatiile de dragoste:

GENEROSI IN DRAGOSTE

Barbatul Taur

Chiar daca ii putem reprosa incapatanarea si fixitatea ideilor sale, nimeni nu poate sa nege ca Barbatul Taur este o persoana calda si afectuoasa in dragoste. Ii place sa daruiasca si o face din tot sufletul. Este aproape imposibil sa nu te molipsesti de caldura sa emotionala si de sufletul sau pasional, dar bun. Este foarte atent fata de partenera sa si dispus sa ii ofere cele mai bune conditii, nu doar financiar, dar si emotional. Barbatul Taur este acel barbat langa care o femeie se va simti iubita, dorita, protejata, in siguranta.

Chiar daca isi constientizeaza punctele slabe, este dispus sa lucreze in privinta lor, astfel incat partenera sa il aleaga pe el iar si iar si iar. Desi nu arata si mizeaza pe latura sa dura, este dispus sa faca cele mai mari compromisuri atata timp cat se simte iubit si apreciat. Isi rasfata partenera cu cadouri, surprize frumoase, vacante neasteptate. Si-ar da si pielea de pe el pentru ca femeia de langa el sa fie fericita. Cu o conditie: sa ii fie fidela! Taurul nu poate tolera sub nicio forma infidelitatea.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Top 3 zodii pentru care curajul este un stil de viață – au încredere în propriul destin Horoscop Paște 2023: o perioadă plină de emoții frumoase, de planuri de viitor și experiențe spirituale Horoscop Aprilie 2023: A doua lună a primăverii ne aduce putere interioară, transformare vindecătoare și iubire

Barbatul Rac

Foto: Ditty_about_summer / Shutterstock

Si barbatul Rac poate fi inclus la loc de cinste in topul barbatilor care ti-ar da si luna de pe cer in dragoste. Este un familist convins si un barbat care se dedica trup si suflet celor dragi. Se indragosteste greu, insa atunci o face pe viata. In acelasi timp, are un suflet sensibil, care poate fi ranit cu usurinta. Barbatul Rac este generos in dragoste, romantic si este preocupat in acelasi timp si de latura emotionala-spirituala a relatiei.

Alaturi de un barbat Rac, iti vei dezvolta si abilitatile artistice caci Racul, indiferent de formatia sa profesionala, are inclinatii artistice innascute si le incurajeaza si in jurul sau. Barbatul Rac isi respecta si isi admira partenera de langa el si o va sustine in a face cele mai bune alegeri pentru ea. Nu este un dominator, ci un indrumator.

Horoscop: Cum să activezi Legea Atracției pentru zodia ta – află cum îți modelezi destinul Horoscop: Top 3 zodii cu Karmă grea în DRAGOSTE – au de învățat lecțiile dureroase ale iubirii MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte

Barbatul Sagetator

Pentru barbatul Sagetator, fericirea alesei sale este de o importanta maxima pentru bunul mers al relatiei si de aceea nu va ezita niciodata sa o puna pe primul plan. De multe ori se lasa pe un loc secundar pentru a vedea un zambet pe chipul persoanei iubite. Barbatul Sagetator este generos si material, si sentimental. Iti va oferi intotdeaua tot ce are si ce nu are, din ambele puncte de vedere.

Emotional vorbind, langa un barbat Sagetator vei simti din plin ce inseamna sa ai un caracter generos si iertator. Sagetatorul ofera in cadrul relatiei sale de dragoste stabilitate, liniste si, in ciuda iubirii sale imense pentru libertate, si fidelitate. Atunci cand isi iubeste partenera de viata, Sagetatorul este cel mai fidel si iubitor barbat din lume. Nu ezita sa isi arate afectiunea in gesturi, actiuni si cuvinte si depune eforturi pentru ca focul dragostei sa arda permanent in relatia sa.

Minunatul HOROSCOP ZEN al primăverii: Pentru fiecare zodie în parte Acestea sunt cele mai descurcărețe zodii ale horoscopului, indiferent de cât de grea este viața MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Foto homepage: Elena Sherengovskaya / Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri