Mercur, planeta comunicarii, a inteligentei si logicii este in sfarsit eliberata de energia demonica a lui Rahu. (In astrologie, Rahu semnifica un punct imaginar pe cer care are o mare influenta energetica si care sta in fiecare semn cate 18 luni.)

Horoscop zodia Capricorn

In perioada lui Mercur in Fecioara etse posibil ca persoanele nascute in Zodia Capricorn sa aiba surpriza unei calatorii importante pentru viata lor. De asemenea, norocul va fi de partea voastra in aceasta perioada, cand va asteapta surprize placute din punct de vedere profesional, la tot pasul. Pentru voi, iata ca roadele muncii asidue de care dati dovada mereu, se vor arata cu mult mai mare lejeritate. Va fi o perioada care sa va confirme cat de mult meritati sa fiti apreciati!

Foto: Shutterstock

Horoscop zodia Varsator

Urmeaza o perioada excelenta si pentru persoanele nascute in Varsator, datorita baghetei magice a lui Mercur care se atinteste asupra voastra. Succesul va va urma la tot pasul in ceea ce priveste profesia si finantele.

Horoscop zodia Pesti

Persoanele din aceasta zodie vor avea o perioada de conexiune cu ei insisi. O perioada cand vor fi influentati sa rupa ritmul extern si sa concentreze mai degraba asupra lor insile. Este timpul sa va ocupati de visurile voastre si planurile voastre si sa nu mai puneti interesele celorlalti pe primul loc! Sa va ocupati mai mult de voi insiva, aceasta este incurajarea lui Mercur pentru voi.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Informatii via www.ganeshaspeaks.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri