14 Octombrie 2016 publicat în Horoscop 651 share-uri

Majoritatea persoanelor cu talente spirituale spun ca astfel de repetitii numerologice semnifica anumite arii ale vietii tale persoanele.

Ai tendinta de a vedea numere repetitiv? Pot fi ore, pot fi frecventele de la radio, numere de inmatriculare, sau adrese.

Majoritatea persoanelor cu talente spirituale spun ca astfel de repetitii numerologice semnifica anumite arii ale vietii tale persoanele. Pentru mine si persoanele din jurul meu a inceput sa devina un motiv de amuzament faptul ca incepusem sa ma simt asaltata de numarul 1, pe care il vedeam repetitiv peste tot. Sigur ca am cautat explicatii pentru asta. Si nu-i asa? Explicatiile de natura ezoterica ne fascineaza cel mai tare :).

Astfel, iata ce inseamna daca vezi:

Numarul 1

Repetetitia numarului 1 arata ca tu te afli pe calea corecta. Este o afirmare a energiei pozitive din viata ta si iti arata ca te afli pe drumul deciziilor corecte.

Numarul 2

Repetitia numarului 2 arata ca esti pe cale de a depasi un obstacol din viata ta. Ai incredere in tine insuti si in abilitatile tale. Cand iti apar sincronicitati cu acest numar, inseamna ca trebuie sa iti faci curaj si sa iti aduni toata puterea de care dispui; incearca sa te indepartezi de ganduri negative si oameni negativi.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Portalul 55 se deschide la început de Mai! Urmează una dintre cele mai puternice zile pentru manifestarea schimbărilor dorite - ziua 5 din luna a 5-a!   5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare! Luna MAI 2023 – mai mult din tot ceea ce ne dorim. Luna cu vibrația lui 3 are o energie divină și manifestări creatoare. Avem datoria Bucuriei în această lună!  

Numarul 3

Repetitia numarului 3 semnifica faptul ca in preajma ta se afla ghizi spirituali ce te ajuta in evolutia ta. Daca vezi acest numar repetitiv, inseamna ca esti protejata impotriva energiilor nefaste, fiindca ingerii iti sunt alaturi. Ingerasii sunt cu tine. :)

 

Numarul 4

Repetitia numarului 4 semnifica o capacitate de care dispui chiar in acest moment de a acumula: energie emotionala, bogatie materiala si spirituala, iubire. Este un timp benefic pentru tine.

Numarul 5

Repetitia numarului 5 semnifica finalul unei perioade de stagnare. Viata ta primeste un nou impuls energetic. Noi oportunitati se vor ivi.

Numarul 6

Repetitia numarului 6… Ei bine, din vechi timpuri repetitia acestui numar a fost asociata cu energii demonice, ceea ce nu este neaparat adevarat. Repetitia acestui numar semnifica mai degraba un semnal de alarma. Inseamna ca esti sub influenta unei energii negative si ca ar trebui sa iti iei timp pentru tine insuti. Acorda-ti momente ca sa iti monitorizezi gandurile si emotiile, sa te pui in contact cu sinele tau profund. Acest numar repetitiv te anunta ca este momentul sa ai mai multa grija de tine!

 

Numarul 7

Repetitia numarului 7 este un semn de bun-augur! Este indicele unor noi posibilitati in viata ta. Este o poarta catre crestere spirituala si compasiune. 7 contine energia succesului si a surselor care devin brusc accesibile. Repetitia numarului 7 simbolizeaza o usa deschisa catre o noua etapa din viata ta.

Numarul 8

Repetitia numarului 8 reprezinta o conexiune speciala cu dimensiuni ale Universului. Energia acestui numar este energia vindecarii si a puterilor cosmice.

Numarul 9

Aparitia numarului 9 in mod repetitiv in viata ta inseamna ca parcurgi o perioada din viata ta cand universul te atentioneaza asupra unei lectii importante.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri