In functie de ziua in care te-ai nascut, afla care sunt previziunile de dragoste ale lui 2017 conform horoscopului italian:

Esti curios/ curioasa sa descoperi ce ti-a pregatit 2017 la capitolul dragoste? Descopera horoscopul italian personalizat pentru anul urmator si afla care este destinul tau in dragoste. Conform horoscopului italian, data nasterii reprezinta un indiciu pretios al tipologiei careia ii apartii si care iti imprima anumite trasaturi, dar predispune si la un anumit traseu existential. In functie de ziua in care te-ai nascut, afla care sunt previziunile de dragoste ale anului care urmeaza:

Horoscopul italian al dragostei pentru 2017

Daca te-ai nascut in zilele de 1, 6, 11, 16, 21, 26, 31 –faci parte din categoria A1;

Daca te-ai nascut in zilele de 2, 7, 12, 17, 22, 27 – faci parte din categoria B2;

Daca te-ai nascut in zilele de 3, 8, 13, 18, 23, 28 – faci parte din categoria C3;

Daca te-ai nascut in zilele de 4, 9, 14, 19, 24, 29 – faci parte din categoria D4;

Daca te-ai nascut in zilele de 5, 10, 15, 20, 25, 30 – faci parte din categoria E5.

Ce aduce Horoscopul Italian al lui Amor pentru cei care apartin grupului A1

Daca te afli intr-o casnicie sau in orice fel de legatura afectiva puternica si modul de comunicare cu persoana iubita are anumite minusuri, este momentul sa te bucuri caci 2017 iti va oferi posibilitatea sa discuti deschis despre orice te deranjeaza. De asemenea, 2017 este pentru acesti nativi o incununare a pozitivismului si a norocului in dragoste, roata destinului invartindu-se in favoarea ta. Prosperitatea si abundenta vor fi resimtite in toate aspectele vietii tale si cu precadere in cel amoros.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Top 3 zodii pentru care curajul este un stil de viață – au încredere în propriul destin Horoscop Paște 2023: o perioadă plină de emoții frumoase, de planuri de viitor și experiențe spirituale Horoscop Aprilie 2023: A doua lună a primăverii ne aduce putere interioară, transformare vindecătoare și iubire

Te vei simti binecuvantata si implinita in dragoste in noile contexte ale anului, mai ales ca perspectivele si conceptele tale despre dragoste si relatii capata in anul urmator un alt inteles, chiar si spre surprinderea ta. Sunt schimbari care iti vor restructura viata, insa esti mai mult decat pregatita pentru ele si fac parte dintr-o noua etapa a vietii tale. Anul 2017 aduce la pachet casatorii si logodne neasteptate, dar si o evolutie fulgeratoare a relatiilor de dragoste care debuteaza in 2016. In familiile multor din acesti nativi o sarcina schimba in bine dispozitia tuturor. De asemenea, 2017 presupune pentru acesti nativi sfarsitul unui ciclu de evolutie interioara ce se va reflecta si in exterior, in relatia cu partenerul de viata.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri