Jupiter isi va indrepta bagheta sa magica inspre 3 zodii mai cu seama, in perioada urmatoare. Daca si tu faci parte din acest top, atunci este bine sa fii constienta de toate darurile astrale care se vor manifesta in aceasta perioada. Incearca sa beneficiezi la maxim de urmatoarele luni, care se vor dovedi cu adevarat magice!

Locul 3: Leu


Vesti bune si pentru persoanele nascute in Zodia Leu! In dragoste, persoanele nascute in zodia Leu vor avea o perioada buna in perioada urmatorului sezon. Din toate punctele de vedere! Relatiile de familie, relatiile romantice sau relatiile de prietenie vor intra pe un fagas luminos pentru voi. In aceasta perioada sunteti foarte norocosi in ceea ce priveste iubirea, pregatiti-va pentru tot ce este mai frumos.
In cariera si aspecte financiare, va descurcati de asemenea nemaipomenit si impresionati cu inventivitatea voastra. Si la capitolul sanatate veti sta foarte bine, energetic si ca stare generala de bine veti fi in top.

Vezi si predictiile pentru celelalte zodii >>> Horoscop Toamna - Iarna 2016/2017: Predictiile astrale pentru noul sezon

Foto hoempage: Pixabay

Foto imagini zodii: Pixabay/Alexas_Fotos

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri