Jupiter isi va indrepta bagheta sa magica inspre 3 zodii mai cu seama, in perioada urmatoare. Daca si tu faci parte din acest top, atunci este bine sa fii constienta de toate darurile astrale care se vor manifesta in aceasta perioada. Incearca sa beneficiezi la maxim de urmatoarele luni, care se vor dovedi cu adevarat magice!

Locul 2: Varsator

Varsatorii nu au fost prea alintati de astre in trecut, dar este momentul ca ei sa nu isi mai faca griji. La randul lor, persoanele nascute in Varsator se vor afla sub influenta lui Jupiter in perioada ce urmeaza. Avem deci vesti bune si pentr

u voi! In ceea ce priveste iubirea va astepata o perioada inspirata si implinita. Veti avea momente de intimitate autentica si va veti simti pe aripile magice ale romantismului. Persoanele singure din aceasta zodie au mari sanse sa intalneasca pe cineva special, in timp ce persoanele aflate in cuplu isi imbunatatesc relatia nu doar cu partenerul de viata, dar si cu toti membrii familiei. Va fi o perioada a emotiilor puternice si sincere, a timpului valoros petrecut impreuna si a realizarilor pe plan sentimental.

In cariera si finante, bazati-va de asemenea pe ajutorul lui Jupiter. Energia aceasta vesela si creativa va inspira si va da forte proaspete chiar si in momentele cand lucrurile nu va ies asa cum v-ati fi dorit. Ca aspect fizic si sanatate veti radia si va veti imbunatati tonusul si starea generala de bine.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Vezi si predictiile pentru celelalte zodii >>> Horoscop Toamna - Iarna 2016/2017: Predictiile astrale pentru noul sezon


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri