Care sunt cele 5 zodii asupra carora energia astrala a lunii octombrie isi lasa cel mai mult amprenta? Urmeaza o perioada prolifica si generoasa pentru toate zodiile, insa viata urmatoarelor zodii este influentata cel mai mult de planete in urmatoarele 29 de zile:

Leu

Vibratia lunii octombrie este una puternica si pentru zodia Leu si are mai ales de-a face cu energia generozitatii si a capacitatii de daruire. Este drept ca valul de energie care te inconjoara este unul al armoniei si al dragostei. Poate tocmai de aceea vei fi pusa in diverse ipostaze si circumstante in care vei fi nevoita sa demonstrezi ca iubesti neconditionat, fara asteptari.

Te vei concentra pe intentiile pozitive si isi vei asuma angajamente solide fata de oamenii si lucrurile care conteaza cu adevarat pentru tine. Vei fi recompensata pe masura prin momente frumoase si armonioase in bratele sotului sau ale partenerului de viata, ba poate chiar printr-o calatorie memorabila in doi. Sansele de a aduce pe lume o noua viata sunt acum mai mari decat niciodata.

Foto: Pixabay


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri