Noul sezon astrologic se anunta a fi foarte provocator pentru noi, odata cu intrarea lui Jupiter in Zodia Balantei. Descopera care sunt predictiile astrale pentru zodia ta!

Foto: Pixabay

Horoscop Toamna - Iarna 2016/2017: Balanta

Acest nou sezon aduce cu sine o perioada incendiara pentru persoanele nascute in Zodia Balantei din absolut toate punctele de vedere. Jupiter, "marele benefic" a intrat in zodia Balantei si va sta aici pana in luna octombrie 2017. Ce face Jupiter este sa aduca cu sine o energie nemaipomenita pentru iubire si relatii, pentru prietenie si dezvoltare personala. Asa incat, profitati si bucurati-va dragi balante! Faceti-va planuri cu parenerul de viata dar si cu cei dragi, petreceti impreuna timp valoros. Balantele singure au mari sanse sa se implineasca pe plan amoros.

In cariera si finante, lucrurile merg extraordinar. Orice idee pe care o aveti veti reusi sa o puneti in aplicare in mod stralucit. Veti incheia si apoi veti incepe noul an cu bucurie si forte nebanuite pe acest plan.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

In ceea ce priveste aspectul fizic si sanatatea corpului, va veti simti mai radiant/a decat oricand, iar energia lui Jupiter va va influenta in cel mai bun mod posibil. Profitati de aceasta perioada cu energia crescuta la maxim.

Horoscop Toamna - Iarna 2016/2017: Scorpion

Persoanele nascute in zodia Scorpion vor avea parte de o perioada mai putin interesanta in ceea ce priveste relatiile romantice sau intime. Nu se va intampla nimic special in materie de viata sentimentala si ar trebui sa isi canalizeze aceasta energie pentru a se conecta mai degraba la sinele lor profund. Ar trebui sa fie o perioada de reconectare la o latura mai adanca a vietii, la spiritual, la suflet si la iubire!

In ceea ce priveste cariera si finantele, te vei confrunta cu o energie scazuta in aceasta directie. Totusi trebuie sa intelegi ca viata este dominata de astfel de sabloane ale curgerii energiei – sus-jos… Incearca sa te concentrezi asupra domeniilor pe care le consideri importante, mentine avantul si determinarea obisnuita si ai incredere ca rezultatele nu vor intarzia sa apara.

Si in ceea ce priveste sanatatea corpului, in acest sezon rece ar trebui sa ai mai multa grija de tine si sa te hranesti cu atentie.

Horoscop Toamna - Iarna 2016/2017: Sagetator

Sagetatorii vor fi influentati si in aceasta perioada de energia lui Saturn, astfel incat din punct de vedere sentimental ei vor avea nevoie de o pauza pentru a se recalibra. Va veti simti obositi de diversele certuri pe care le aveti cu partenerii si veti simti nevoia sa va luati mai mult spatiu singuri. Jupiter va ava ajuta sa va mentineti insa un echilibru benefic intre conexiunea cu celalalt si nevoia de singuratate. De asemenea, nici in ceea ce priveste conexiunea cu prietenii si familia, nu veti sta mai bine - va veti mai simti distanti si chiar critici.

Totusi, cariera si noile proiecte va vor atrage mai mult atentia si va veti simti conectati cu munca, ideile si visurile voastre. Va fi deci o perioada fructoasa din acest punct de vedere.

In ceea ce priveste sanatatea, ar trebui sa va faceti mai multe controale si sa va echilibrati din toate punctele de vedere. De asemenea, incercati sa va ridicati stima de sine si sa va bucurati de corpul vostru, caci el va va raspunde.

Iti recomandam si: Horoscop: Jupiter in Balanta, pentru prima data dupa 12 ani!

ASTROLOGIE: Descopera plantele lui Jupiter si ENERGIA NOROCULUI din viata ta!

Horoscopul culorilor: Care este CULOAREA TALISMAN a zodiei tale?


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri