Noul sezon astrologic se anunta a fi foarte provocator pentru noi, odata cu intrarea lui Jupiter in Zodia Balantei. Descopera care sunt predictiile astrale pentru zodia ta!

Foto: Pixabay

Horoscop Toamna - Iarna 2016/2017: Berbec

Din nefericire, aceste luni nu sunt tocmai favorabile pentru persoanele nascute in zodia Berbec si mai ales in ceea ce priveste aspectele legate de iubire. Totul se datoreaza faptului ca Jupiter, care este in opozitie cu semnul tau, iti va afecta aspectele astrologice legate de partea afectiva si sentimentala. Nu te lasa in iluziile provocate de opozita cu Jupiter! Este riscant sa vezi posibilitatea iubirii in fiecare persoana pe care o intalnesti. Este mai bine sa lasi aceasta perioada sa treaca, conectandu-te mai degraba la aspectele tale interioare si invatand sa te iubesti pe tine.

Lucrurile vor sta un pic mai bine in ceea ce priveste cariera si finantele, dar nu stralucit. In schimb, te vei simti excelent din punct de vedere fizic, iar asta iti va da doza de energie necesara ca sa poti face fata acestei perioade stresante din viata ta, pana cand razele stralucitoare ale lui Jupiter se vor intoarce in zodia ta, ca sa iti lumineze viata si, pana la sfrsitul iernii, deja vei simti cum lucrurile vor lua o turnura cu totul si cu totul neasteptata in viata ta.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Horoscop Paște 2023: o perioadă plină de emoții frumoase, de planuri de viitor și experiențe spirituale Horoscop Aprilie 2023: A doua lună a primăverii ne aduce putere interioară, transformare vindecătoare și iubire MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte

Horoscop Toamna - Iarna 2016/2017: Taur

Persoanele nascute sub Zodia Taur se pot baza in continuare pe ajutorul lui Jupiter in ceea ce priveste toate aspectele legate de zona romantica, afectivitate si iubire, in perioada ce vine. Si in aceasta perioada, dragostea va sta in centrul atentiei tale. Cuplurile cu o legatura deja bine stabilita, pot sa se gandeasca in aceasta perioada la un proiect mai serios cum ar fi casatoria sau intemeierea unei familii. Iar pentru persoanele singure, urmatoarea perioada va fi de asemenea favorabila intalnirii cu iubirea. Ocaziile de a intalni pe cineva minunat se pot ivi cand va asteptati mai putin.

In cariera si finante aveti parte de noi provocari si va entuziasmeaza idei noi. Este bine sa va ganditi in aceasta perioada si la economisire, sa puneti bani de-o parte si sa va organizati mai bine din punct de vedere financiar.

MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR Acestea sunt cele mai descurcărețe zodii ale horoscopului, indiferent de cât de grea este viața

Din punct de vedere fizic veti avea putin de suferit din cauza trecerii printr-un sezon care nu va este deloc familiar, fiind o persoana nascuta primavara si care prefera razele si mangaierea soarelui mai mult decat orice magie alba pe care o asterne sezonul rece.

Horoscop Toamna - Iarna 2016/2017: Gemeni

Viata afectiva a persoanelor nascute in Zodia Gemeni se va imbunatati odata cu aceasta perioada. Astfel, vorbim despre o perioada norocoasa in ale iubirii si relatiilor, pe care va puteti baza. Nu veti intampina probleme si veti avea motive multe de bucurie in ceea ce priveste dragostea. Persoanele care se afla in cautarea iubirii pot spera la o intalnire magica cu persoana din visul lor in aceasta perioada.

In ceea ce priveste cariera si banii insa, pentru Gemeni nu va fi o perioada tocmai stralucita. Va puteti insa astepta la un deznodamant favorabil in aceasta privinta, spre sfarsitul lunii Decembrie cand veti gasi inspiratia de a face investitii financiare favorabile.

Din punct de vedere fizic, perioada aceasta care nu e prea prietenoasa cu organismul persoanelor nascute vara, va va afecta, pe voi cei nascuti in Zodia Gemeni. Asa ca, e bine sa nu faceti nici un fel de exces si sa aveti mai multa grija de sanatatea voastra.


Iti recomandam si: Horoscop: Jupiter in Balanta, pentru prima data dupa 12 ani!

ASTROLOGIE: Descopera plantele lui Jupiter si ENERGIA NOROCULUI din viata ta!

Horoscopul culorilor: Care este CULOAREA TALISMAN a zodiei tale?


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri