16 Septembrie 2016 publicat în Horoscop 46 share-uri

Tu care crezi ca sunt cele mai puternice zodii din zodiac?

Berbec

Ceea ce ii face pe berbeci sa fie unele dintre cele mai puternice zodii este energia de care dau dovada si puterea de convingere. De asemenea, au si o personalitate aventuroasa si pare sa nu se teama de nimic.

Sunt mereu dispusi sa preia noi provocari, sunt lideri inascuti si asta ii face sa fie mereu intr-o continua competitie atat in viata personala, dar mai ales in cea profesionala. In acelasi timp sunt si persoane foarte impulsive si usor rebele.

Foto: Dzhulbee, Shutterstock

Chiar daca sunt familisti convinsi, nu se vor aseza la casa lor decat atunci cand sunt siguri pe sentiementele fata de partener, dar mai ales pe cele ale partenerului. Berbecii sunt oameni de nadejde, oameni pe care te poti baza mereu cand ai nevoie de cate ceva.

Rac

Chiar daca suntem tentati sa spunem ca Racii nu fac parte din categoria celor mai puternice zodii, ai au o incredere fenomenala in fortele proprii, ceea ce ii ajuta sa faca fata tuturor provocarilor pe care le intalnesc in viata de zi cu zi si nu numai.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Acestea sunt cele mai descurcărețe zodii ale horoscopului, indiferent de cât de grea este viața Horoscop Paște 2023: o perioadă plină de emoții frumoase, de planuri de viitor și experiențe spirituale Horoscop Aprilie 2023: A doua lună a primăverii ne aduce putere interioară, transformare vindecătoare și iubire

Sunt obisnuiti sa faca schimbari rapide, mai ales cele la care nu se asteapta nimeni, schimbari la 180 de grade, dar in acelasi timp au un plan de rezerva pregatit in cazul in care schimbarile acestea nu le aduc satisfactiile la care se asteapta.

Racii sunt pretentiosi si cer multe de la cei din jur, dar daca intalnesc persoana potrivita, pot face multe lucrri bune impreuna. In acelasi timp sunt persoane sigure, pe care te poti baza atunci cand ai nevoie de o vorba buna.

Leu

Cu siguranta era de asteptat ca leii sa se regaseasca printre cele mai puternice semne zodiacale, si pe buna dreptate. Acestia sunt personalitati dominante si foarte orgolioase. Sunt in acelasi timp si ambitiosi si increzatori in fortele lor.

Pe cat de puternici sunt, pe atat sufletul lor este enorm si foarte generos. Le place sa fie inconjurati de prieteni, dar este musai sa fie in centrul atentiei si sa se simta un fel de lideri ai grupurilor din care fac parte.

MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Leii sunt ambitiosi si dispusi sa faca orice pentru a ajunge acolo unde isi propun. Sunt persoane corecte care muncesc din greu pentru tot ceea ce au, iar asta le aduce aprecierea celor din jur.

Scorpion

Scorpionii sunt foarte incapatanati fata de celelalte semne zodiacale, dar sunt si foarte diferiti in acelasi timp. Sunt pasionali in tot ceea ce fac dar mai ales in ceea ce priveste viata intima. Pun presiune pe partenerul de cuplu, iar asta este posibil sa le aduca unele nemultumiri, dar se descurca ei cumva si in aceste situatii.

Sunt oameni ambitiosi, dar si orgoliosi in acelasi timp, asa ca de cele mai multe ori sunt vazuti ca fiind aroganti si zeflemisti. Cei care ii cunosc cu adevarat stiu ca sunt oameni de nadejde pe care te poti baza.

Faptul ca sunt ambitiosi si consecventi in obiectivele pe care si le propun, ii face pe acestia sa fie de cele mai multe ori oameni de succes, iar acest lucru le aduce admiratia celor din jur, dar si a celor pe care nu ii cunosc in mod personal.

Foto prima pagina: Photosani, Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri