Pe cine ajuta cel mai mult Jupiter, Marele Benefic, in luna lui septembrie pentru a reusi pe plan profesional si material? Descopera care sunt cele 3 zodii carora le merge cel mai bine din acest punct de vedere in perioada urmatoare, avand noroc la bani si in cariera:

Capricorn

Foto: Ellerslie / Shutterstock

Casa carierei este foarte aspectata pentru nativul Capricorn in luna septembrie gratie planetei Jupiter, ceea ce atrage dupa sine nenumarate realizari si sanse de avansa pe plan financiar si profesional. Aceste doua sectoare sunt intr-o mare masura interconectate pentru zodia Capricorn in aceasta luna. Ti se ofera oportunitati extraordinare de a-ti dezvolta abilitatile, dar si de a te achita cu succes de asumarea unei pozitii de putere in cazul unui grup. De asemenea, prin intermediul jobului tau ti se deschid decisiv orizonturile caci interactionezi la nivel profesional cu multe persoane din afara. Foarte posibil sa faci schimbari si la nivel educational sub forma unor cursuri interactive sau a unor cursuri de perfectionare.

Un proiect mai vechi pe care l-ai abandonat sau pe care l-ai lasat pe stand-by va reveni in centrul atentiei tale. Este important sa ramai concentrat si sa incerci o noua abordare. Daca ai de tinut o prelegere , un training sau un speech, acum este momentul tau sa stralucesti si sa te faci inteles caci Mercur te ajuta sa comunici cu usurinta. Mesajul tau ajunge fix acolo unde trebuie, in cel mai scurt timp cu putinta. Ultimul decan al lui septembrie aduce castiguri neasteptate, dar si strangeri de mana pentru performantele tale.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Foto homepage: Photosani / Shutterstock.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri