30 August 2016 publicat în Horoscop 1428 share-uri

Dragostea adevarata invinge intotdeauna, dar este bine sa ne uitam si la ceea ce au astrele de zis in privinta compatibilitatilor ideale:

Femeia Capricorn (22 decembrie – 19 ianuarie)

Femeia Capricorn este iubitoare, amuzanta, serioasa si foarte sexy. Iata o combinatie fatala! Cu toate acestea, nu sunt prea multi barbatii aceia care sa ii ofere cu adevarat ceea ce ea are nevoie in mod particular.

Intalneste-te cu:

Barbatul Pesti – aceasta combinatie ar fi una deosebita fiindac cei doi reusesc sa isi impleteasca cu succes energiile. Femeia Capricorn reuseste sa stabilizeze barbatul Pesti prea emotional si indecis, iar el ii lumineaza viata cu felul lui protectiv si sensibil.

Barbatul Fecioara – Acesta este sufletul pereche al unei femei din zodia Capricorn; cand se aprinde flama, ei reusesc sa tina aprinsa o flacara a comunicarii, a sprijinului reciproc si a intelegerii.

Nu te intalni cu:

Barbatul Leu – carea simte nevoia prea mult de a controla totul si nu intelege deloc natura blanda a unei femei din zodia capricorn.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Barbatul Berbec - foarte temperamental si incapatanat, o poate face pe aceasta sa isi iasa din minti uneori, nereusind deloc sa inteleaga aceast fel de a fi.

Femeia Varsator (20 ianuarie – 18 februarie)

Femeia Varsator este o inovatoare, o creativa si o curajoasa! Ea cauta mereu sa evolueze, sa descopere lucruri noi. Este o femeie pe care nu o poti incadra in limite rigide, extrem de ambitioasa si inovatoare.


Foto: Shutterstock/ Dzhulbee

Intalneste-te cu:

Barbatul Gemeni – Este la fel de pasional si dornic de cunoastere. Este inteligent si cu o energie debordanata. Acest lucru il ajuta sa o inteleaga pe Femeie a Varsator, poate sa o sprijine, sa o incurajeze si sa o inspire, asa cum ea isi doreste.

Nu te intalni cu:

Barbatul Scorpion – prea tipicar si prea obsedat de perfectiune pentru perceptia unei femei in Zodia Varsataor. Un om care ar ingradi-o in orice fel nu este deloc o partida buna in materie de comunicare romantica.

Barbatul Pesti – rupt parca din alta lume si incapabil sa faca fata energiei debordante a unei astfel de femei, barbatul Pesti nu este o potrivire buna pentru Femeia Varsator.

Femeia Pesti (19 Februarie – 20 martie)

Femeia Pesti este delicata si visatoare, este o romantica incurabila. Ea are nevoie de un barbat sensibil care sa ii fie alaturi si care sa ii inteleaga felul de a fi parca desprins de un taram magic.

Inatalneste-te cu:

Barbatul Rac – este compasiv, grijuliu, romantic si stabil. Un astfel de cuplu este ideal, ambii fiind dulci si iubitori.

Barbatul Capricorn – care stie sa ii ofere femeii Pesti grija de care ea are nevoie, dar si suficient spatiu cat sa se simta bine, sa creeze si sa fie in contact cu ea insasi.

Nu te intalni cu:

Barbatul Gemeni – nu poti intelege nevoia debordanta de a explora si de a cauta aacestor oameni. Un astfel de barbat impulsiv se poate dovedi chiar insensibil fata de nevoile unei femei din Pesti. Deci, NU!

Barbatul Balanta – privind lumea de la un nivel mai degraba pragmatic, el nu poate intelege lumea plina de poezie a unei femei din Zodia Pesti.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri