30 August 2016 publicat în Horoscop 1428 share-uri

Dragostea adevarata invinge intotdeauna, dar este bine sa ne uitam si la ceea ce au astrele de zis in privinta compatibilitatilor ideale:

Femeia Rac (21 iunie – 22 iulie)

Femeia rac este ambitioasa si blanda. Este atrasa de oameni alturi de care isi poate dezvolta sinele, pasiunile si in preajma carora se simte in maxima siguranta. Are nevioie de o comunicare emotionala profunda cu barbatul ei.

Intalneste-te cu:

Barbatul Balanta – el este sigur de el si interesant. Ii place echilibrul si aici se intalneste bine cu o femeie rac care iubeste la randul ei confortul si siguranta. Este o compatibilitate ideala.

Barbatul Taur - barbatul Taur este stabil si increzator in fortele sale, ceea ce ii confera farmec. O femeie rac se va simti bine in bratele unui barbat de acest gen, capabil sa o linisteasca si sa o iubeasca profund.

Nu te intalni cu:

Barbatul Scorpion – Prea plin de el si temperamental. Ambele semne pot sa devina prea geloase in aceasta chimie.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Barbatul Fecioara – poate fi timid si nesigur pe el in anumite privinte, ceea ce nu asigura femeii rac confortul emotional de care aceasta are nevoie.

Femeia Leu (23 iulie – 22 august)

Femeiea leu are un ego puternic, are nevoie de atentie, dar este cu desavarsire fermecatoare – irezistibila in ochii oricarui barbat. Cu toate acestea, ea trebuie sa aiba grija cu cine se intalneste, uneori s-ar putea sa sara scantei.

Foto: Shutterstock/ ladyphoto

Intalneste-te cu:

Barbatul Gemeni – este bland, aventuros, cu inima mare, un gentelmen care stie s afaca fericita o femeie din zodia leu.

Barbatul Scorpion – este o partida ideala pentru o femeie din zodia Leu. Ambele semne au un simt crescut al loialitatii. Odata impreuna, nu mai pot fi separati.

Nu te intalni cu:

Barbatul Varsator – Barbatul Varsator este prea libertin, prea plin de vise marete uneori fara fundament, ca sa poata sa satisfaca nevoile uni leoaice focoase.

Barbatul Capricorn – spiritul liber si antreprenorial intra inconcurenta cu energia puternica a unei femei din zodia Leu.

Femeia Fecioara (23 august – 22 septembrie)

Femeia fecioara este meditativa si foarte calculata, este o persoana inteleapta si fascinanta prin vulnerabilitatea ce se transforma adesea in forta interioara. Este greu sa o citesti uneori, barbatul care o iubeste trebuie sa fie sensibil si inteligent in acelasi timp.

Intalneste-te cu:

Barbatul Balanta – barbatul Balanta este convingator, interesant si inteligent. Cand este atras de o femeie fecioara, nu se opreste pana aceasta nu devine partenera lui. Si nu i-ar frange niciodata inima.
Barbatul Capricorn- este de asemenea potrivit pentru o femeie din Fecioara. Se completeaza in toate aspectele si pot face un cuplu de exceptie.

Nu te intalni cu:

Barbatul Rac – este prea sensibil si pare prea neindamanatic in ochii unei femei Fecioare. Femeia Fecioara se simte mai bine alaturi de semne mai bine ancorate in realitatea obiectiva.

Barbatul Pesti – pentru o femeie din Zodia Fecioara, barbatul Pesti trezeste mai degeraba adversitate decat atractie; sunt amandoi foarte meditativi si sensibili, uneori vulnerabili, diferenta fiind aceea ca fecioara cauta zonele mai concrete ale realitatii. Nu ar face un cuplu bun.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri