17 August 2016 publicat în Horoscop 18 share-uri

Nu sunt ei cei mai romantici, nu sunt nici cei mai senzuali... dar iti pun inima pe jar intr-un mod mult mai sanatos. Sunt barbatii pe care te poti baza, sunt barbatii care stiu ce inseamna sa se tina de cuvant si cat de mult conteaza autenticitatea si sinceritatea intr-o relatie. Acesti sunt cei mai de incredere barbate ai Horoscopului European.

3. Barbatul Rac

Barbatul Rac isi gaseste locul in absolut toate topurile dedicate baietilor buni ai horoscopului! Si nu e de mirare! Pentru ca atuul barbatilor nascuti in Zodia Rac este spiritul lor romantic.

Foto: Shutterstock/ Marinovicphotography

Spre deosebire de cei din Zodia Pesti sau Taur, de exemplu care se pot ridica la nivelul romantismului si senzualitatii, barbatul Rac mai are un AS in maneca – adica faptul ca realmente, te poti baza pe el. Este un tip care renunta cu usurinta la egoism si ii va pune pe cei pe care ii iubeste, mereu pe primul plan. Cat despre iubita, aceasta va fi regina lui mereu. Va investi energie ca sa o protejeze si sa ii ofere incredere.

Pentru ca este un familist si stie ce vrea, barbatul Rac va face tot ce ii sta in putinta sa va simtiti bine impreuna si sa puteti cladi o relatie fructuoasa si de durata!

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri