3 August 2016 publicat în Horoscop 144 share-uri

Astrologia celtica a copacilor si arbustilor are la baza ideea ca momentul cand ne-am nascut este esential in formarea personalitatii noastre.

Stejar – Stabilizatorul ( 10 iunie – 7 iulie)

Cei nascuti sub acest semn celtic au darul superb al puterii interioare. Acest dar se va reflecta in absolut tot ce fac. Au puterea discernamantului si o incredere de sine care nu poate fi zdruncinata. Sunt oameni de incredere, pot fi foarte buni lideri, sunt oameni care te inspira si pe care te poti baza oricand.

Ilice – Conducatorul (8 iulie – 4 august)

Intre copacii astrologiei celtice, ilicele are un statut regal. Persoanele nascute in aceasta zodie sunt nobile, au prestanta, isi cunosc foarte bine valoarea si se simt bine in pozitii de conducere. Nu vor accepta absolut niciodata ceva care nu se ridica la standardele lor inalte.

Alun - Inteleptul (5 august – 1 septembrie)

Daca te-ai nascut sub energia zodiei celtice a alunului esti o persoana foarte inteligenta, organizata si eficienta. Ai un dar natural pentru studiu, ti se potriveste mediul academic. Excelezi in a-ti folosi mintea si toti te respecta pentru asta.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri