Care sunt cele 5 zodii favorizate cel mai mult de astre in luna iulie 2016? Sunt zodiile care au cel mai mult noroc pe plan sentimental, profesional si financiar!

Pesti - Iulie 2016 este luna ideala din toate punctele de vedere

Foto: enterlinedesign / Shutterstock.com

Iulie este luna ideala pentru zodia Pesti din toate punctele de vedere. Relatia cu persoana iubita se imbunatateste simtitor si faceti planuri de nunta. In plus, apare oportunitatea de a te revansa pentru o greseala de-a ta din trecut astfel incat reusesti sa castigi pentru totdeauna inima partenerului. Maternitatea este favorizata in aceasta luna, iar vestea unei sarcini nu este exclusa. Pe plan profesional, o persoana care iti dadea batai de cap, incurcandu-ti anumite planuri de afaceri, se dovedeste a fi tocmai cheia catre reusita afacerilor tale. Noile optiuni care ti se astern in fata te ajuta sa evoluezi profesional si sa iti rotunjesti veniturile. Sanatatea iti este si ea infloritoare si reusesti sa gasesti echilibrul intre minte, trup si suflet, iar vizitele la medic se dovedesc a fi doar de rutina.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Horoscop Paște 2023: o perioadă plină de emoții frumoase, de planuri de viitor și experiențe spirituale Horoscop Aprilie 2023: A doua lună a primăverii ne aduce putere interioară, transformare vindecătoare și iubire MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte

Leu - Inceputuri noi, dragoste si armonie pentru zodia Leu

Chiar daca luna iulie debuteaza cu anumite situatii ce par halucinante sau te pun in ipostaze neplacute pe plan sentimental, lucrurile se imbunatatesc radical odata cu intrarea planetei Venus in semnul Leului. Prin urmare, saptamana viitoare vine la pachet cu vesti bune si circumstante benefice pentru nativii Leu care se afla in cautarea sufletului pereche. Stralucesti la propriu si esti vedeta astrologica a lunii. Magnetismul tau este puternic potentat astfel incat atragi in preajma ta persoane noi si interesante. De la mijlocul lunii pana in august, se pot naste povesti de dragoste stabile si durabile, ce se pot finaliza cu o casatorie. Nativii Leu deja implicati intr-o relatie se bucura de o perioada armonioasa si frumoasa in compania persoanei iubite. In cuplul pe care il formeaza domneste buna intelegere. In plus, afectiunea si micile dovezi de dragoste pe care vi le furnizati reciproc consolideaza sentimentele dintre voi, reinnoind astfel si viata intima.

MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR Acestea sunt cele mai descurcărețe zodii ale horoscopului, indiferent de cât de grea este viața

Rac - Noroc in cariera si oportunitati pe plac profesional si financiar

Este drept ca viata nu ti se schimba peste noapte in aceasta luna, insa micile schimbari care au loc iti influenteaza existenta in perioada urmatoare de timp. Cu Soarele aflat chiar in semnul Racului in primele doua decane, prima jumatate a lunii iulie 2016 creeaza acest nativ oportunitati in cariera si pe plan financiar. Daca te aflai in cautarea unui job, astrele iti pregatesc oferte tentante. Nu doar ca reusesti sa gasesti un job care iti aduce satisfactie financiara, dar reusesti sa te adaptezi cu usurinta si sa te simti implinita in ceea ce faci. O anumita categorie a acestor nativi se orienteaza catre alte domenii si se orienteaza catre proiecte noi, care ii provoaca intelectual. De asemenea, reusesti sa te faci remarcat la locul de munca si sa impui respect si admiratie prin cunostintele si increderea in sine pe care le degaji. Esti plin de energie, idei, entuziasm si creativitate. Ti se cere parerea in chestiuni importante si ai sansa unei promovari semnificative.

Foto homepage: Dymytrov Vitalii / Shutterstock.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri