Horoscopul iubirii se anunta incendiar pentru trei dintre zodii. Jupiter este planeta care face minunile in acest sens si traseaza simbolic, un drum al conexiunii autentice, al intimitatii si daruirii. Celor trei zodii li se promit trei luni de bucurie sincera, usurinta in conectarea cu cei dragi si de asemenea, usurinta in depasirea clipelor mai dificile.

Foto: Shutterstock

Foto homepage: Shutterstock

Horoscop Vara 2016: Capricorn

Zodia Capricorn este una dintre cele mai de succes zodii ale lui 2016. Jupiter este marele aliat al celor din Capricorn, ceea ce face ca urmatoarele luni, acestia sa traiasca cu intensitate si bucurie.

Pe cei din Capricorn, aceasta deschidere ii face sa fie foarte receptivi fata de gesturile de dragoste - Iubirea care se manifesta in toate modurile posibile: intalniri si colaborari fructuoase cu prietenii, relatii mai calme si pline de alinare in familie, o conexiune puternica cu partenerul romantic… Practic, vara aceasta, pentru persoanele din Zodia Capricorn va fi tot ceea ce isi pot dori mai mult in materie de relatii si intimitate.

Urmatoarea perioada este ideala pentru Capricorni sa isi faca planuri serioase de cuplu, iar pentru cei care se afla la inceputul relatiilor, este o buna perioada cand pot consolida sentimentele de incredere, siguranta si dedicatie acelei personae pe care si-au ales-o. Vara 2016 le va aduce deci, persoanelor din Zodia Capricorn momente deosebite in toate aspectele conexiunii cu oamenii dragi!

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Horoscop: Cum să activezi Legea Atracției pentru zodia ta – află cum îți modelezi destinul Horoscop Paște 2023: o perioadă plină de emoții frumoase, de planuri de viitor și experiențe spirituale Horoscop Aprilie 2023: A doua lună a primăverii ne aduce putere interioară, transformare vindecătoare și iubire

Iti recomandam si: Horoscop: Top 3 zodii cu o puternica energie astrala in mai 2016

Citeste mai departe >>>


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri