20 Aprilie 2016 publicat în Horoscop 44 share-uri

Cu cat de mult noroc ai venit pe lume? Citeste un horoscop fascinant, horoscopul Fortunei, si afla ce personalitate ai si care sunt directiile destinului tau adevarat!

5. Daca te-ai nascut intr-o zi de 5, 10, 15, 20, 25, 30 – Trifoiul

Foto: Taily / Shutterstock.com

Trifoiul este planta asociata cel mai frecvent cu Fortuna si se spune ca era planta mult indragita de zeita, mai ales cel cu patru foi. Fiecarei frunze a plantei ii este asociata unui simbol. Prima frunza reprezinta credinta, a doua frunza speranta, a treia frunza dragostea, a patra frunza norocul.

Ai un suflet cald, generos, echilibrat si stii sa iei cele mai bune decizii si sa actionezi in favoarea ta chiar si atunci cand drumul pe care mergi pare presarat cu obstacole. Pare ca intreaga ta existenta este incununata de succes, noroc si implinire caci lucrurile iti merg bine pe toate planurile. Nu este insa nimic nemeritat. Esti una dintre cele mai muncitoare persoane din lume si ai lucrat mult cu tine pentru a atrage binele in viata ta. Chiar daca ai face orice pentru persoana iubita, identitatea ta este bine definita si tii mult ca ea sa nu iti fie alterata si sa fii iubita si apreciata pentru ceea ce esti cu adevarat.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Visurile ti se astern frumos inainte inca din perioada tineretii. Ai prieteni multi care te apreciaza, te respecta si iti sunt alaturi la bine si la rau asa cum ai fost si tu pentru ei. Pentru o parte din nativii acestui semn, norocul vine de pe meleaguri indepartate. Nu de putine ori lectiile karmice in viata tin de dezvoltarea relatiei tale cu divinitatea. Esti esential sa accepti puterea creatiei in viata ta si sa te apropii cu sufletul de cel care te-a creat.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri