20 Aprilie 2016 publicat în Horoscop 44 share-uri

Cu cat de mult noroc ai venit pe lume? Citeste un horoscop fascinant, horoscopul Fortunei, si afla ce personalitate ai si care sunt directiile destinului tau adevarat!

4. Daca te-ai nascut intr-o zi de 4, 9, 14, 19, 24, 29 – Cununa

Foto: Irina Alexandrovna / Shutterstock.com

Aceeasi idee a ciclicitatii ne este sugerata si prin acest simbol al Fortunei. Romanii obisnuiau sa impleteasca frumoase coronite din frunze de laur, de maslin sau din flori de narcise, un simbol al frumusetii, al seductiei, al dragostei si al fertilitatii. Cununile reprezinta totodata si un simbol al victoriei.

Ai un suflet delicat, tolerant, intelegator, sensibil, facut parca sa iubeasca si sa ofere iubire in diverse forme. Esti un om care iubeste oamenii si iti doresti sa ii ajuti asa cum poti, prin mijloace posibile, caci latura practica a sufletului tau este foarte bine dezvoltata. Capacitatea ta de empatie te face sa fii extrem de indragit de ceilalti, un prieten de nadejde si o iubire pe care, daca o castigi, o ai pentru toate vietile tale. Familia reprezinta pentru tine o institutie sfanta si vezi in ea destinul tau.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Ai insa tendinta de a te atasa prea mult de ceilalti si uneori uiti ca avem nevoie si sa ne cufundam in singuratate pentru a aprecia mai mult ceea ce avem. Destinul tau sta cu siguranta sub semnul dragostei, al aprecierii, al implinirii personale si al recunostintei. Frumosul va face parte din stilul tau de viata.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri