18 Martie 2016 publicat în Horoscop 147 share-uri

Fiecare zodie este caracterizata de o culoare benefica. Aceasta culoare inalta spiritul si ne ajuta sa iesim in evidenta. Care este culoarea zodiei tale?

Balanta

Zodia Balanta este dominate de Venus, zeita frumusetii.

Calitatile acestei zodii sunt: echilibrul, calmul, prudenta, spiritual justitiar. Culoarea care le aduce beneficii spiritual este Albastrul cerului.

Va recomandam sa purtati aceasta culoare, ori de cate ori doriti sa va remontati, sa va recastigati optimismul, sau cand vreti sa impresionati din prima pe cineva.

Scorpion

Zodia Scorpion este dominate de Marte, Zeul Razboiului si de Pluto, Zeul Tenebrelor.

Astfel, Zodia Scorpion este caracterizata de: vointa energica, temperament dinamic, impulsivitate.

Culoarea acestei zodii este Rosul. Este recomandat ca persoanele din Scorpion sa o poarte cu mandrie.

Sagetator

Zodia Sagetator este dominata de Jupiter, Zeul zeilor.

Temperamentul celor nascuti in aceasta zodie este caracterizat in sens positiv de sociabilitate, dinamism, sensibilitate, curiozitate.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Culoarea lor speciala este Rosu purpuriu. Va recomandam sa purtati aceasta culoare atragatoare, ori de cate ori doriti sa va remontati, sa va recastigati optimismul, sau cand vreti sa impresionati din prima pe cineva.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri