18 Martie 2016 publicat în Horoscop 147 share-uri

Fiecare zodie este caracterizata de o culoare benefica. Aceasta culoare inalta spiritul si ne ajuta sa iesim in evidenta. Care este culoarea zodiei tale?

Rac

Zodia Rac este dominate de romantica Luna.

Caracteristicile pozitive ale Zodiei Rac sunt: sensibilitatea, personalitatea interesanta, natura sentimentala, sinceritatea.

Astfel, culoarea care defineste aceasta zodie este Argintiul. Purtati argintiu ori de cate ori doriti sa va cresteti nivelul de vibratie si increderea de sine.

Leu

Zodia Leu este dominate de Soare, regele planetelor.

Caracteristicile deosebite ale acestei zodii sunt increderea de sine, nobletea caracterului, demnitatea, simtul onoarei. Culoarea care caracterizeaza aceasta zodie este Oranj.

Va recomandam sa purtati aceasta culoare puternica care nu poate trece neobservata. Vorbeste celor din jur despre cine sunteti cu adevarat si atrage. De asemenea, vindeca si creste nivelul de vibratie.

Foto: Pixabay

Fecioara

Zodia Fecioara este dominata de Mercur, mesagerul Zeilor.
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Top 3 zodii pentru care curajul este un stil de viață – au încredere în propriul destin Horoscop Paște 2023: o perioadă plină de emoții frumoase, de planuri de viitor și experiențe spirituale Horoscop Aprilie 2023: A doua lună a primăverii ne aduce putere interioară, transformare vindecătoare și iubire

Calitatile celor nascuti in Zodia Fecioarei sunt: emotivitatea, desteptaciunea, sensibilitatea si dinamismul. Culoarea lor este Verdele.

Purtati aceasta culoare ca sa va cresteti nivelul de energie si optimismul. De asemenea, este un instrument prin care puteti comunica despre talentele si curajul vostru celor din jur.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri