E important sa ne mentinem un nivel ridicat de energie si optimismul, sa zambim si sa credem cu toata forta in cele mai frumoase dorinte ale noastre.

Caracteristicile generale ale ANULUI MAIMUTEI, in Horoscopul chinezesc

Foto: Shutterstock.com; FreeBirdPhotos

Foto main: Shutterstock.com; Photosani

Foto zodii: Shutterstock.com; sunlight77

Va fi un an bizar, cand practic, se poate intampla orice. Este un al progresului, pentru ca maimuta are tendinta de a stimula initiativele castigatoare si actiunile riscante. In acest an sunt favorizati cei curajosi, visatorii si idealistii. Sunt favorizati cei care au curajul sa riste pentru a castiga. Anul acesta se poate intampla orice, chiar si visurile care par imposibile vor deveni realitate. E important sa ne mentinem un nivel ridicat de energie si optimismul, sa zambim si sa credem cu toata forta in cele mai frumoase dorinte ale noastre.

In acest an pot avea loc si miscari sociale importante, revolte si schimbari de sistem. Dar in ansamblu, Anul Maimutei ne este tuturor favorabil, un an cu mult optimism si buna-dispozitie.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Top 3 zodii pentru care curajul este un stil de viață – au încredere în propriul destin Horoscop Paște 2023: o perioadă plină de emoții frumoase, de planuri de viitor și experiențe spirituale Horoscop Aprilie 2023: A doua lună a primăverii ne aduce putere interioară, transformare vindecătoare și iubire

Anul 2016 este al Maimutei de Foc. Capricioasa si curioasa, Maimuta de Foc lasa in urma, pe unde trece, bucurie si antren. Din 8 februarie 2016 si pana pe 27 ianuarie 2017 vom fi sub domnia ei si poate ca ne vom putea inspira din acest semn atat de viu pentru a lucra intru fericirea noastra, a tuturor. Iti recomandam si: Horoscop chinezesc 2016: previziuni pentru fiecare zi. Anul Maimutei de foc

Horoscopul chinezesc 2016: Ce surprize ne aduce ANUL MAIMUTEI?

Horoscopul chinezesc 2016: SOBOLAN

Anii sobolanului: 1936, 1948, 1960, 1972, 1984, 1996, 2008, 2020

Pentru persoanele nascute in aceasta zodie chinezeasca, Anul nou va fi un an pozitiv. Este anul cand veti culege roadele a ceea ce ati sadit in anii precedenti si totul va decurge conform asteptarilor pentru voi. Totul va fi minunat chiar si in plan sentimental. Anul acesta veti manifesta un magnetism irezistibil fata de persoanele din jurul vostru. Dragostea o veti simti la cote inalte. Va fi pentru voi un an nemaipomenit si luminos in toate aspectele vietii. Va merge bine si in ceea ce priveste finantele, proiectele, ambitiile.

MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte Acestea sunt cele mai descurcărețe zodii ale horoscopului, indiferent de cât de grea este viața MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Horoscopul chinezesc 2016: BIVOL

Anii taurului: 1937, 1949, 1961, 1973, 1985, 1997, 2009, 2021

Pentru persoanele nascute in zodia chinezeasca a bivolului, acest an poate fi un an bun, care sa va aduca lucruri bune in viata. De exemplu, o noua oportunitate de lucru sau vesti foarte placute in familia dumneavoastra. Zodia chinezeasca Bivol este caracterizata de curaj, tenacitate, perseverenta, dar nu prea agreaza jocurile Maimutei. Astfel, este posibil ca acest an sa ii aduca unele provocari Bivolului, de aceea se recomanda sa actionati cu multa prudenta.

Horoscopul chinezesc 2016: TIGRU

Anii tigrului: 1938, 1950, 1962, 1974, 1986, 1998, 2010, 2022

Iata un an in care tigrul isi poate recapata forta si se poate odihni. Mai mult decat atat, Anul Maimutei ii ajuta pe cei nascuti in zodia chinezeasca a Tigrului sa infrunte cu mult mai multa usurinta orice fel de obstacol sau provocare. Cuvantul de ordine al celor nascuti in Tigru este „renuntarea” – renuntarea la trecut, la tot ceea ce nu va aduce beneficii in viata. Anul acesta va provoaca sa intelegeti in mod deplin ca intr-adevar, Fericirea este o alegere.

Citeste si: Horoscop 2016 pentru toate zodiile: Afla cum va fi noul an din punct de vedere astrologic

Horoscopul iubirii 2016: Top 3 cele mai norocoase zodii in dragoste

Horoscop 2016: Top 3 cele mai de succes zodii in noul an!


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri