12 Octombrie 2015 publicat în Horoscop 87 share-uri

Ele sunt zodiile care dau totul in dragoste si ofera iubire neconditionata omului alaturi de care decid sa iti traiasca viata:

Femeia Rac

Foto: indira's work / Shutterstock.com

Zodia Rac are o capacitate imensa de a iubi si o generozitate a firii de neegalat in intreg horoscopul. Este una din zodiile care iubesc prea mult si iubesc neconditionat. Femeia Rac este sensibila si are un suflet delicat si gentil, este o partenera de viata fidela si extrem de afectuoasa si intelegatoare. Totodata, sufletul ei este foc si pasiune si este strabatut de dorinta de a trai iubirea intr-un mod intens. Este genul de femeie care ar face orice pentru fericirea persoanei iubite, lasandu-se de multe ori pe sine pe un loc secundar. In sinea ei, isi doreste sa primeasca la fel de mult.

Femeia Rac are rabdare si compasiune pentru persoana iubita. Crede intr-o iubire totala, pe viata si dincolo de viata. Visul ei de dragoste este sa isi gaseasca sufletul pereche si sa ramana impreuna pana la adanci batraneti. In dragoste este creativa si iubitoare, plina de resurse si de energie. Face compromisuri si sacrificii de buna voie si pentru dragul relatiei considerandu-le ca fiind normale si necesare pentru a intretine si mentine o relatie de dragoste. Atata timp cat stie ca se poate baza pe iubirea partenerului de viata, poate muta si muntii din loc.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Acestea sunt cele mai descurcărețe zodii ale horoscopului, indiferent de cât de grea este viața Horoscop Paște 2023: o perioadă plină de emoții frumoase, de planuri de viitor și experiențe spirituale Horoscop Aprilie 2023: A doua lună a primăverii ne aduce putere interioară, transformare vindecătoare și iubire

Foto homepage: Photosani / Shutterstock.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri