Descopera care sunt cele 3 zodii pe care Jupiter, Marele Benefic si planeta norocului, le influenteaza cel mai mult pe plan financiar in luna octombrie 2015. Descopera care sunt zodiile cu cel mai mult noroc la bani in aceasta luna:

Descopera care sunt cele 3 zodii pe care Jupiter, Marele Benefic si planeta norocului, le influenteaza cel mai mult pe plan financiar in luna octombrie 2015. Avandu-l pe Jupiter de partea ta in aspecte de tin de material si financiar, te poti considera un norocos care a tras lozul cel mare. Descopera care sunt zodiile cu cel mai mult noroc la bani in aceasta luna:

Top 3 zodii cu noroc financiar in luna octombrie 2015

Leu


Foto: EcoPrint / Shutterstock

Octombrie se anunta a fi o luna importanta pentru acest nativ din punct de vedere financiar. Conjuctura Marte-Jupiter chiar din casa banilor a Leului si tranzitul lui Venus in aceeasi casa in perioada 8 octombrie – 9 noiembrie 2015 fac lucrurile posibile pentru Leu. Nici chiar tu nu puteai spera atat de frumos. Afacerile sunt prospere si norocul este de partea ta atunci cand vine vorba de afaceri sau de relansarea in domenii noi pentru tine. Din aceasta directie, vei avea profit si castiguri neasteptate.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR Luna plină în Balanță de pe 6 aprilie ne învață puterea iubirii echilibrate. Vindecarea unor relații!   Acestea sunt cele 2 zodii puternic influențate de Eclipsa de Soare de pe 20 aprilie: Au o întâlnire specială cu propriul destin!

Se deschide pentru tine un nou drum al abundentei si este bine sa il urmezi. Reinventarea este posibila, la fel si capacitatea ta de a veni cu idei creative atunci cand vine vorba de a face bani. Succesul personal este direct proportional cu dorintele tale. Este momentul sa te mobilizezi, sa fii activ si sa preiei carmele propriului destin. Investeste in mod rational si asuma-ti riscuri, insa asigura-te ca ceri si parerea unei persoane avizate atunci cand vine vorba de o achizitie sau vanzare importanta.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri