Super luna plina din data de 29 august 2015 ne pregateste o furtuna emotionala de proportii: intuitii, telepatie, serendipitate, calatorii imaginare, sentimente de comuniune cu Universul – totul este posibil sub influenta acestei luni pline care va fi pusa sub semnul celei mai emotionale zodii a horoscopului: PESTI.

Super luna plina din data de 29 august 2015 ne pregateste o furtuna emotionala de proportii: intuitii, telepatie, serendipitate, calatorii imaginare, sentimente de comuniune cu Universul – totul este posibil sub influenta acestei luni pline care va fi pusa sub semnul celei mai emotionale zodii a horoscopului: PESTI.

Ce se intampla cand adaugam si influenta lui Uranus in acest dans al astrilor ceresti? Uranus in Pesti ne trage catre profunzimile fiintelor noastre, ajutandu-ne sa ne conectam la intelepciunea universala. Conjunctia Luna-Uranus poate sa provoace sentimente emotionale puternice, pentru fiecare dintre noi. Este posibil ca sub aceasta puternica energie astrala ce se va manifesta in data de 29 august, sa se petreaca miracole, sa ne simtim absorbiti de o stare incredibila de magie.

Foto: Karl-Ludwig Poggemann
Foto hoempage: Flickr/ Yeimaya

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 22-29 aprilie - Săptămâna Mondială a Imunodeficiențelor Primare! Între 70% și 90% dintre cei care suferă de imunodeficiențe primare sunt încă nediagnosticați Bacalaureat 2023. Perioada de înscriere la examen, prelungită cu cinci zile 3DUTECH dă startul concursurilor naționale de 3D design & printing pentru elevi și profesori. Roboții, principala temă din acest an

Empatia si energia pozitiva se vor manifesta de asemenea, in moduri neobisnuite. Este un bun moment sa ne conectam cu ceea ce avem noi mai frumos in noi in aceasta zi. Si sa lasam magia sa ne cuprinda vietile si sa credem ca totul este posibil si ca ceea ce ne dorim se va manifesta.

Conjunctia spirituala si emotionala dintre Luna si Uranus se va afla in opozitie cu Saturn si Soarele in Fecioara. Astfel, trairile senzationale pe care le vom experimenta in data de 29 august vor fi temperate de calmul si discernamantul pe care il aduce Fecioara in acest joc astrologic. Acest lucru ne va ajuta sa ne echilibram foarte repede din punct de vedere emotional.

In plan personal, Fecioara ne ajuta sa ne vindecam tragediile personale, sa ne recapatam forma fizica si sa scapam de adictii. Sa traiesti cu integritate iti da putere, iar abilitatea de a sti cine esti, ce vrei, pe cine vrei in viata ta, este una dintre cele mai mari puteri de care dispui in aceasta viata. Aceasta Luna Plina in Pesti iti reaminteste acest lucru, e adevarat, zguduindu-te emotional. Dar modul cum este ancorat semnul Fecioarei in acest decor astral, te ajuta sa iti folosesti resursele interioare.

OFICIAL Calendarul pentru simularea bacalaureatului și a evaluării naționale a fost publicat PROGRAMUL TOMMY HILFIGER METAVERSE FASHION WEEK SĂRBĂTOREȘTE EXPRIMAREA DE SINE LA NIVEL DIGITAL Împreună în arte și simțiri

Axa Fecioara-Pesti semnifica intrarea noastra pe o noua ruta. Semnifica crestere si noi posibilitati ce se pot manifesta pe viitor.

Ce vezi? Modul cum vezi tu realitatea, face ca aceasta sa prinda forma pe care o proiectezi mental! Aceasta luna plina ne provoaca in moduri puternice sa incepem sa formam realitati care sunt in acord cu intelepciunea divina.

Trebuie sa fiti atenti la visele pe care le veti avea in data de 29 august >>>


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri