24 August 2015 publicat în Horoscop 308 share-uri

Trage un ravas care se potriveste zodiei tale si lasa-te surprins de ceea ce ce doreste sa iti transmita universul prin intermediul mesajului respectiv. Astfel, vei sti in avans la ce sa te astepti din partea destinului.

Incepe-ti saptamana intr-un mod jucaus si inedit si trage un ravas care se potriveste zodiei tale. Lasa-te apoi surprins de ceea ce doreste sa iti transmita universul prin intermediul acestui ravas. Mesajul continut de ravasul zodiei tale iti poate fi calauza in perioada urmatoare de timp si iti poate semnaliza in avans la ce sa te astepti din partea destinului.

Horoscopul cu ravase

Berbec

Ravas: Fii pregatit pentru o surpriza frumoasa si fericita in curand. Poate fi din partea persoanei iubite sau a unei cunostinte din strainatate si chiar daca este de ordin materiale cel care se va bucura cel mai mult de el va fi spiritul tau. Apreciaza darul pe care il vei primi si multumeste pentru ceea ce ai.

Taur

Foto: agsandrew / Shutterstock

Ravas: Tu ai uitat de dragostea, dar dragostea nu ai uitat de tine. Nu dispera. Iti este dat sa traiesti in curand cele mai frumoase si calde sentimente alaturi de o persoana draga sufletului tau. Daca ai gresit in trecut, vei avea ocazia sa iti ceri iertare si sa o luati de la inceput. Daca ti s-a gresit, vei descoperi puterea iertarii.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Top 3 zodii pentru care curajul este un stil de viață – au încredere în propriul destin MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte Horoscop Paște 2023: o perioadă plină de emoții frumoase, de planuri de viitor și experiențe spirituale

Gemeni

Ravas: Norocul este scris in stele, dar ti-l faci si cu mana ta. O perioada benefica si norocoasa tie se anunta, insa va trebui sa iti valorifici la maximum si potentialul de munca. Daca primesti o suma de bani pur si simplu prin prisma norocului, poate ca ar fi bine sa ii investesti intr-un mod chibzuit si sa ii faci sa se inmulteasca.

Rac

Ravas: Lupta sau renunta definitiv! Acesta este mesajul pe care universul doreste sa ti-l transmita in aceasta zi. Problema care te framanta inseamna sa iti iei destinul in propriile maini si sa incepi sa detii controlul asupra vietii tale. Fa tot ce-ti sta in putinta pentru a-ti atinge ceea ce ti-ai propus caci ai sanse mari sa-ti reuseasca.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri