19 August 2015 publicat în Horoscop 497 share-uri

Citeste acest horoscop fascinant al iubirilor karmice anteriore si, in functie de zodia careia ii apartii, descopera cum si de cate ori ai iubit intr-o viata anterioara:

Sagetator

Ai iubit de 5 ori si ai fost iubit de 4. Iubirile tale incipiente au fost mai multe niste experiente frumoase care te-au ajutat sa iti dezvolti eul si sa iti explorezi dorinta de libertate. Nu ti-a placut sa fii constrans de imprejurari si circumstante si aproape de batranete ai facut singur alegerea ta in dragoste, socand societatea acelor timpuri. Ultima iubire a fost si iubirea vietii tale.

Capricorn

Foto: pixabay.com

Ai iubit de 3 ori, ai fost iubit de 3 ori. De doua ori intr-un mod practic, realist, ceilalti facand compromisuri pentru tine, o singura data la modul sublim, puternic, plin de pasiune si intensitate. Cu toate acestea, in vietile anterioare mai mult ai primit decat ai oferit si de aceasta, in aceasta viata, karma va lucra in folosul reechilibrarii energetice. Foarte posibil ca tu vei fi cel care va oferi mai mult. Dar si recompensele vor fi pe masura!

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Varsator

Ai iubit de 4 ori, insa de fiecare data noua iubire a sters-o pe cea veche, incat la sfarsitul vietii tale anterioare ai ajuns la concluzia ca ai iubit cu adevarat o singura data in viata. Nu esti omul compromisului in dragoste, iar dragostea finala a vietii tale anterioare a fost una ravasitoare. Te-a consumat, insa ti-ai dorit ca iubirea vietii tale sa fie totala, neconditionata. Karma vietii tale prezente presupune asumarea lectiilor trecute. Va trebui sa alegi intre o iubire rascolitoare si una linistita.

Pesti

Intr-o viata anterioara, ai iubit de doua ori. Ca si acum, si atunci ai cautat echilibrul pe care il regasesti doar in sanul familiei si un umar pe care sa te sprijini in vremurile grele. Ambele iubiri ale tale au fost linistite, armonioase si te-au ajutat sa te bucuri de realizari si impliniri in viata. Lectia actualei tale vieti este aceea de a-ti anima relatia si de a tine flacara pasiunii mereu aprinsa.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri