Citeste Horoscopul Lunii Albastre si afla ce efecte are Luna plina in Varsator (31 iulie) asupra fiecarei zodii:

Capricorn

Luna amplifica iti amplifica usor nelinistile tale in ceea ce priveste situatia financiara si modul in care aceasta ii afecteaza pe cei dragi. Un lucru trebuie insa sa intelegi in aceasta perioada: trebuie sa fii mai putin critic cu propria persoana si sa nu lasi propriile asteptari sa te copleseasca. Ceilalti te iubesc din multe alte motive si au toata increderea ca vei reusi.

Varsator

Luna plina este inspre beneficiul tau, iar energiile cosmice sunt de partea ta, draga Varsatorule. Pregateste-te pentru zile in care vei straluci si iti vei atinge potentialul maxim, insa nu iti neglija starea de sanatate si nivelul de vitalitate. Proiectele tale incep sa prinda contur si o serie de schimbari sunt pe cale sa ia loc in viata ta. Pentru asta insa, va trebui sa iesi din zona ta de confort si va trebui sa iti infrunti anumite temeri. Principiul care iti va guverna perioada urmatoare: acum ori niciodata!

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare! Luna plină din Scorpion 5 mai – efect de catalizator al unor mari schimbări pentru următoarele 3 zodii. Destinul lor este pe cale de a se împlini!   Portalul 55 se deschide la început de Mai! Urmează una dintre cele mai puternice zile pentru manifestarea schimbărilor dorite - ziua 5 din luna a 5-a!  

Pesti

Luna plina este plina si pentru nativul Pesti. O perioada in care va fi solicitat la maximum si mai ales in chestiunile ce tin de camin, amenajari, schimbari de mediu sau de locuinta. Vestea buna este ca satisfactia ta va fi imensa dintr-un anumit punct de vedere. Chiar daca emotiile sunt puternice si senzatia de epuizare incepe sa iti dea tarcoale, in sfarsit simti ca ai gasit acel loc in care te simti ACASA.

Foto homepage: destin, planete via Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri