Citeste Horoscopul Lunii Albastre si afla ce efecte are Luna plina in Varsator (31 iulie) asupra fiecarei zodii:

Rac

Luna Plina in Varsator are dublu efect asupra Racului si ii coordoneaza de la un nivel astral superior sentimentele: pe de o parte, ii aduce nesiguranta si instabilitate in dragoste, de pe alta parte ii aduce speranta si noroc. Vei primi vesti de la o persoana din trecut, insa vei decide sa faci o mica pauza sub forma unei calatorii de unul singur. Cele mai mari sanse ca aceasta calatorie sa fie calatoria vietii tale. Ea va veni la pachet cu o mare revelatie!

Leu

Foto: luna, luna plina via Shutterstock

Este adevarat ca unele lucruri sunt menite sa se intample oricat de multe bete in roate ne-am pune singure. Luna plina de pe 31 iulie aduce pentru nativul Leu o frumoasa poveste de dragoste si sentimente ravasitoare. Acest nativ, oricat de mici ii erau sperantele de a se indragosti din nou, va fi readus la viata de puterea dragostei. Intalnirea cu sufletul pereche va fi pentru el un vis implinit.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare! Luna plină din Scorpion 5 mai – efect de catalizator al unor mari schimbări pentru următoarele 3 zodii. Destinul lor este pe cale de a se împlini!   Portalul 55 se deschide la început de Mai! Urmează una dintre cele mai puternice zile pentru manifestarea schimbărilor dorite - ziua 5 din luna a 5-a!  

Fecioara

Luna plina isi face simtit efectul si in cazul Fecioarei. Consecintele? Trairi si scenarii de poveste! Fecioara experimenteaza conexiuni puternice cu o persoana cunoscuta recenta si pe care nu si le poate explica de niciun fel. Totul pare desprins dintr-un scenariu magic in care tu nu trebuie sa faci nimic caci lucrurile se intampla de la sine. Bucura-te de magia lunii!


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri