22 Mai 2015 publicat în Horoscop 761 share-uri

Iata care sunt norocoasele zodii posesoare ale acestor puteri celeste:

Odata cu crearea planetei, zodiile au fost inzestrate si ele cu puteri divine. Fiecare zodie are un har care o face speciala si este raspunzator pentru scanteia de divinitate care exista in fiecare dintre noi. Cateva dintre aceste puteri celeste se fac remarcate cu precadere. Iata care sunt norocoasele zodii posesoare ale acestor puteri celeste:

Top 5 zodii cu puteri celeste

Berbec - Puterea de a inspira

Foto: astrologie, putere via Shutterstock

Berbecul a fost inzestrat cu puterea celesta de a-i inspira pe ceilalti. Plin de freamat, putere, avant, inteligenta si idei, in ciuda defectelor sale lumesti, Berbecul este o torta vie care are capacitatea de a fi o sursa de inspiratie pentru cei din jur. Capacitatea sa de a reusi in viata si a-si atinge visurile chiar si in conditii aparent imposibile este una rara si cu totul speciala. Secretul acestei zodii si al puterii sale celeste? Chiar daca in unele cazuri aceasta constientizare interioara se realizeaza mai inspre maturitate, Berbecul intelege ca tot ceea ce ne dorim se afla deja in noi si ca sta in puterile noastre de a avea si ne crea viata pe care ne-o dorim.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Trei autori români de top în portofoliul Editurii CUANTIC! Lavazza lansează capsulele Qualità Rossa, neutre din punct de vedere al emisiilor de carbon și compatibile cu aparatele de cafea Nespresso Original

Rac- Puterea de a iubi

Mai mult poate decat orice alta zodie, nativul Rac a fost inzestrat cu puterea celesta a iubirii. Este o putere aparta care il face sa fie un magnet pentru dragoste, dar si sa o ofere cu o generozitate iesita din comun. Pentru Rac, iubirea este un stil de viata si o modalitate de a fi si nu cunoaste alt drum in viata mai drept decat acesta. Racul adora sa trezeasca fericire in ceilalti si sa vada zambete pe chipul celorlalti, iar bucuria sufleteasca a familiei sale este un tezaur nepretuit pentru el. Emotional, sensibil, afectuos, plin de candoare si delicatete spirituala, Racul ascunde in adancul sufletului sau scanteia divina a iubirii neconditionate chiar daca poate avea de suferit din aceasta cauza.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri