Vezi care sunt cele mai iubite zodii ale lunii, zodiile care se bucura de muulta dragoste in luna lui Florar!

Berbec

Cu extravagantul si binevoitorul Jupiter aflandu-se in zodia Leu si luminand si cea de-a cincea casa a Berbecului (casa relatiilor romantice), poti trai cele mai palpitante si magice clipe in luna mai 2015. Te afli intr-o dispozitie experimentala si explorezi diverse posibilitati si oportunitati, iar astrele vin cu propuneri pe masura. Pentru o buna parte din acesti nativi, fenomenul de “indragostire” bate la usa. Ti se va face curte in cel mai frumos si inedit mod cu putinta si vei avea parte de ceva surprize in ale dragostei. Primesti multa atentie din partea unei persoane atragatoare, dar si declaratii de dragoste inflacarate.

Foto: Portret femeie fantezie, Shutterstock

La toate acestea, se adauga si sentimentele de atractie puternica intre voi, o “chimie” in toate regula care poate fi simtita chiar si de cei care nu va cunosc prea bine. Mai mult, nativii implicati intr-o relatie stabila reusesc si ei sa atinga un nivel de intelegere si comunicare aproape perfect intre zilele de 15-20 mai. Ce inseamna acest lucru? Ei bine, daca aveati unele probleme nerezolvate, care va dadeau batai de cap, acestea pot fi depasite si solutionate in aceasta perioada cu o mai mare lejeritate si claritate.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Rac

Nu este de mirare ca viata ta amoroasa va fi una senzationala in luna mai a lui 2015. Luna plina din casa a V-a a Racului (casa dragostei adevarate) isi va face resimtite efectele. Luna este astrul care iti va influenta puternic zodia luna aceasta, intensificand emotiile si aducand intensitate, dar si senzualitate in viata acestor nativi. Daca esti single, asteapta-te ca dupa data de 10 mai sa cunosti o persoana dinamica si interesanta si sa ai in vedere implicarea ta intr-o relatie de toate frumusetea si seriozitatea.

Daca nu sunt impedimente in acest sens (mare atentie caci luna face ca unele lucruri esentiale sa ramana nespuse, ascunse asa ca fa apel la puterea ta de discernamant), atunci poti accepta cu inima deschisa. Este o perioada frumoasa din viata ta in care ajungeti sa va descoperiti si sa va cunoasteti reciproc, oferindu-va totodata unul celuilalt sprijin emotional. Pe de alta parte, Luna aduce pasiune in cuplurile deja sudate ale nativilor Rac. Va concentrati asupra momentelor petrecute in doi si le explorati cu o curiozitate si dorinta specifice perioadei de inceput.

Pesti

Incepand cu ziua de 5 mai, Venus se va afla in casa a V-a a nativilor Pesti, aducand in prim plan momente de bucurie pura in compania partenerului de viata. Prin urmare, te vei numara printre rasfatatii dragostei atunci cand vine vorba de a primi sarutari, imbratisari si gesturi de afectiuni. Relatia cu partenerul de viata se va consolida si te vei simti mai iubita ca niciodata. Chiar daca modul in care va purtati unul cu celalalt pare o joaca frumoasa de copii, realitatea este ca relatia voastra atinge o etapa de maturitate fara precedent.

Stiti sa va bucurati de partea frumoasa a vietii si a relatiei de cuplu, dar in acelasi timp sunteti constienti de lucrurile profunde si mature ale relatiei voastre si faceti apel la ele chiar atunci cand este nevoie. Cele mai frumoase zile sunt cele de la inceputul lunii, dar si zilele de 15, 22, 23, 28 mai. Pe de alta parte, daca esti single, cineva iti va face inima sa vibreze de fericire si te va face sa iti doresti sa oferi acelasi lucru la randul tau. Este esential in acest context sa faci pace cu trecutul si sa te detasezi de el pentru a putea construi altceva nou. Zile norocoase pentru a-ti intalni sufletul pereche sunt zilele 8, 9, 10, 13, 15, 29 mai.

Foto homepage: Lady retro, magie via Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri