19 Martie 2015 publicat în Horoscop 89 share-uri

Chiar daca fiecare zodie a horoscopului are propriile secrete pentru a-si prelungi tineretea si la batranete, iata un top 3 al zodiilor care stiu sa imbatraneasca cel mai frumos:

Inaintarea in varsta ar trebui sa fie pentru noi toti nu un motiv de ingrijorare, ci unul pentru a invata sa ne asumam varsta intr-un mod cat mai demn, pentru a ne trai viata cat mai frumos. Dincolo de anii pe care ii avem, a fi si a te mentine spiritual cat mai tanar tine de fiecare in parte. Chiar daca fiecare zodie a horoscopului are propriile secrete pentru a-si prelungi tineretea si la batranete, iata un top 3 al zodiilor care stiu sa imbatraneasca cel mai frumos:

Sagetator

Sagetatorul se afla printre zodiile care au inteles ca tineretea este o stare de spirit si ca merita sa o pastreze pana la adanci batraneti. Chiar daca in tinerete pot avea o viata tumultoasa, odata ce se maturizeaza si inainteaza in varsta realizeaza cat de important este sa ai un stil de viata sanatos. Nu neaparat pentru a-si mentine tineretea, ci pentru a imbatrani frumos…

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Nativul Sagetator are un spirit tanar si copilaros, pasionat de cunoastere si de dezvoltare. Sursa sa de permanenta tinerete interioara este capacitatea sa de a oferi. Un Sagetator va incerca sa ii ajute pe cei din jur si sa le ofere din cunostintele si darurile sale. O va face cu seninatate. Nu ii este teama de imbatranire si isi asuma procesul cu demnitate, curaj si gratie, incercand sa ofere tot ce are el mai bun indiferent de varsta. Are constiinta propriei sanatati si opteaza pentru o alimentatie sanatoasa pe termen lung ca unica metoda.

Scorpion

Foto: Scorpion, astrologie via Shutterstock

Din punct de vedere fizic, marea majoritate a Scorpionilor au un material genetic bun. Natura este de partea lor, iar astrele ii favorizeaza si ele. Pielea lor este curata si se rideaza cu greu, iar chipul ii face intotdeauna sa arate mai tineri decat sunt. Pasionali din fire si nabadaiosi, pe masura ce trece timpul, Scorpionii invata sa isi dezvolte arta fericirii si a moderatiei. Dar o fac cu pasiunea lor pentru a exista, cu dragostea lor specifica pentru a fi si a trai. Viata lor va fi o permanenta incercare de a trai frumos, lasand in urma lor lucruri care sa-i imbogateasca spiritual si vizual si pe altii.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri