12 Februarie 2015 publicat în Horoscop 25 share-uri

Locuitorii din Damanhur au realizat un horoscop pentru anul 2015 pe care il numesc SINCRONIC, atragandu-ne atentia asupra unor fapte care se petrec in viata noastra si pe care adesea nu le luam in considerare

Balanta

Se poate sa ai parte de noi intalniri cu oameni care te vor inspira. Trebuie sa ii consideri pe oamenii pe care ii intalnesti din alte unghiuri de vedere. Nu ii trata pe oameni cu superficialitate, nu pune etichete. Mesajul lui 2015: Descopera-l pe cel din fata ta, in adevarata lui frumusete interioara!

Foto: Shutterstock.com; apa limpede

Scorpion

De ce sa nu fii fericita? Este un drept al nostru din nastere. O apa clara lasa ca razele soarelui sa patrunda pana in adanc. Fii limpede si lasa forta divina sa te penetreze. Mesajul lui 2015: Esti!

Sagetator

Foto: Shutterstock.com; Sagetator

Ceva dintr-o viata anterioara te rascoleste. Sunt evenimente care revin, activand memoria ta istorica. Dar ai curajul sa urci aceasta piramida. Asculta-ti intelepciunea instinctelor. Mesajul lui 2015: Treci prin noi etape in viata!

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri