30 Ianuarie 2015 publicat în Horoscop 356 share-uri

Daca il ai pe vino-ncoa, sigur ai sa te regasesti printre aceste randuri.

via Kudika.ro

Femeia Berbec

Farmecele femeii berbec se vad inca din prima clipa cand paseste intr-o incapere. Ii place sa fie in centrul atentiei asa ca intotdeauna va fi pregatita pentru asta pana la cea mai mica suvita de par. Pentru ca elemental ei definitoriu este focul, femeia berbec este foarte pasionala si nu se sfieste sa preia initiativa ori de cate ori simte acest lucru.

In relatiile sentimentale este foarte grijulie cu partenerul ei si intotdeauna se aranjeaza pentru a arata bine pentru babatul pe care si l-a ales cu atat de multa grija. Femeii berbec ii place sa cucereasca si isi va scoate toate armele atunci cand va pune ochii pe un barbat asa cum isi doreste ea. Cu toate acestea, armele ei sunt delicate si subtile astfel incat farmecul personal va fi amplificat.

Atunci cand este cucerita, ii place sa se joace cu mintea pretendentului, dar in acelasi timp stie cum sa il atraga in mrejele dragostei.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR Scurt GHID de supraviețuire în vreme de Mercur Retrograd: ce să faci în perioada 21 aprilie-14 mai 2023 MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte

Femeia Leu

Pentru ca stie sa se puna in valoare, femeia leu este de-a dreptul fascinanta pentru orice barbat care se afla in jurul ei. Este o femeie foarte sentimentala si cu o latura afectiva foarte bine dezvoltata ceea ce o va face sa fie o partenera speciala pentru un barbat care apreciaza aceste lucruri la o femeie.

Ii place sa isi puna toate trasaturile in evidenta si va fi intotdeauna o prezenta uimitoare atat pentru femei cat si pentru barbati. Firea ei pasionala, sentimentala, iubareata si zambitoare cucereste imediat inima oricarui barbat.

De asemena este si o femeie constienta de farmecele ei, o femeie care stie cum sa le foloseasca pentru a-si tine partenerul mereu in suspans.


Citeste articolul integral pe Kudika.ro

Foto homepage: Femeie frumoasa, Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri