Descopera ce iti aduce dragostea in 2015 si cat de norocos esti pe plan emotional citind previziunile horoscopului italian pentru 2015!

Horoscopul italian este cunoscut pentru caracterul sau romantic, dar si pentru faptul ca vizeaza in principal inima, sentimentele si relatiile de iubire. Categoriile sale speciale pornesc de la ziua de nastere a unei persoane si, in functie de ea, se stabilesc anumite previziuni specifice. Descopera ce iti aduce dragostea in 2015 si cat de norocos esti in acest aspect citind previziunile horoscopului italian pentru 2015. Odata ce stii carei categorii ii apartii, afla ce iti rezerva Amor pentru anul in curs:

Horoscopul italian al Dragostei: Data de nastere iti spune carei categorii ii apartii


Cei nascuti in zilele de 1, 6, 11, 16, 21, 26, 31 – apartin categoriei A1;

Cei nascuti in zilele de 2, 7, 12, 17, 22, 27 – apartin categoriei B2;

Cei nascuti in zilele de 3, 8, 13, 18, 23, 28 –apartin categoriei C3;

Cei nascuti in zilele de 4, 9, 14, 19, 24, 29 – apartin categoriei D4;

Cei nascuti in zilele de 5, 10, 15, 20, 25, 30 – apartin categoriei E5.

Dragostea in 2015 pentru categoria A1

Anul tau sentimental 2015 este un an fantastic, iar Amor va deschide larg pentru tine portile iubirii si ale posibilitatilor romantice. Cei care se afla in cautarea sufletului pereche au mai multe sanse de a intalni acea persoana la care visau in secret, iar sansele cele mai mari sunt in luna martie si iulie, dar si spre finele anului.

Pentru cei casatoriti sau implicati intr-o relatie stabila, 2015 este anul iubirii. Stabilitatea, tandretea, respectul reciproc si comunicarea sunt reperele emotionale ale anului pentru cuplul pe care il formeaza acesti nativi. Spre cea de-a doua jumatate a lui 2015 vor exista unele nelinisti si griji, poate chiar unele mici neintelegeri intre tine si partener. Sunt legate de faptul ca simti prea multa presiune si responsabilitate pe umerii tai, insa prezenta reconfortanta a partenerului te va linisti si iti va arata ca ai ales omul potrivit, care sa iti fie alaturi si sa te sprijine la bine si la rau.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Top 3 zodii pentru care curajul este un stil de viață – au încredere în propriul destin Horoscop Paște 2023: o perioadă plină de emoții frumoase, de planuri de viitor și experiențe spirituale Horoscop Aprilie 2023: A doua lună a primăverii ne aduce putere interioară, transformare vindecătoare și iubire

Dragostea in 2015 pentru categoria B2

2015 vine la pachet cu o serie de surprize emotionale pentru cei apartinand acestei tipologii. Pe scurt, 2015 poate fi caracterizat pentru tine drept un al deciziilor, un an al despartirilor definitive sau al casatoriilor. Multe cupluri in care sunt implicati acesti nativi fie se despart si o iau pe drumuri separate, fie decid sa treaca la etapa urmatoare a relatiei lor de dragoste. Vei fi pus de mai multe ori in situatii incomode, iar circumstantele sunt de asa natura incat te obliga intr-un mod usor inconfortabil sa iti asumi anumite responsabilitati prezente sau viitoare.

Foto int: Cuplu pasari, Shutterstock

Foto homepage: Masca, femeie via Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri