Afla si tu ce ti-au pregatit astrele pentru viata amoroasa a noului an

Berbec

Anul 2015 le aduce berbecilor succesul in dragoste pe care il asteptau de mult. Noul an debuteaza cu o dorinta arzatoare de flirt, cu o pasiune ce depaseste limitele de pana acum si cu dorinta de a face cat mai multe lucruri in aceasta privinta. In cazul in care relatia este deja una solida, se poate pune problema copiilor, poate chiar la inceputul anului se vorbeste despre o sarcina sau alte planuri de cuplu serioase. Sfarsitul verii se anunta unul destul de agitat si tensionat, insa totul pare sa se linisteasca odata cu debutul lunii septembrie.

Nativele singure vor avea parte de o iubire ca in basme in acest an. Este posibil sa fie ceva fugitiv, dar extreme de intens, sau este posibil sa fie vorba despre inceputul unei relatii de durata.

Taur

In ultimii ani ai invatat cateva lectii in ceea ce priveste dragostea, relatiile si viata sentimentala, asa ca in anul 2015 este timpul sa le pui in aplicare si sa iti construiesti o viata amoroasa asa acum iti doresti. Prima parte a anului este despre aventuri presarate cu momente de pasiune infocata si diverse peripetii. Este posibil ca in unele momente chiar sa iti pierzi capul de la atata indragosteala, insa mintea iti revine la loc in timp util astfel incat sa nu faci vreo boacana.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte Horoscop Paște 2023: o perioadă plină de emoții frumoase, de planuri de viitor și experiențe spirituale Horoscop Aprilie 2023: A doua lună a primăverii ne aduce putere interioară, transformare vindecătoare și iubire

Nativele singure isi gasesc sufletul pereche anul acesta insa mai au un pic de asteptat. Abia pe la jumatatea verii astrele si planetele le sar in ajutor.


Citeste articolul integral pe Kudika.ro

Foto homepage: 2015, an nou via Shuttestock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri