18 Noiembrie 2014 publicat în Horoscop 697 share-uri

Unele zodii sunt mai tafnoase si mai artagoase decat altele si susceptibile de a se supara din nimic. Descopera care sunt zodiile care nu stiu de gluma si se supara usor:

Impacare, impacare, fara nici o suparare, daca ne mai suparam, luam valiza si plecam... Va mai aduceti aminte de legamintele pe care le faceam in copilarie? Dar iata ca unele zodii nu au "crescut" deloc la acest capitol si nu au invatat cum sa-si gestioneze relatiile cu ceilalti si nici relatia cu sinele. Unele zodii sunt mai tafnoase si mai artagoase decat altele si susceptibile de a se supara din nimic. Descopera care sunt zodiile care nu stiu de gluma si se supara usor:

TOP 3 ZODII SUPARACIOASE

Scorpion

Scorpionul este una din zodiile care nu accepta jumatati de masura atunci cand vine vorba de pasiune si de a-si trai viata dupa bunul plac.

Scorpionul nu accepta sa i se spuna ce are de facut. Avand in permanenta asteptari mari de la cei din jur, creste si riscul de a fi des dezamagit. Iar dezamagirea in cazul unui Scorpion si faptul ca lucrurile nu sunt intotdeauna dupa cum si le imagineaza el vin la pachet cu o stare de iritabilitate si nemultumire pe care este imposibil sa nu o sesizezi. Un Scorpion nu iti va ascunde niciodata faptul ca s-a suparat pe tine sau ca il indispui. De multe ori, franchetea sa se asociaza perfect cu lipsa de diplomatie si cu imprevizibilitatea.
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Top 3 zodii pentru care curajul este un stil de viață – au încredere în propriul destin Horoscop Paște 2023: o perioadă plină de emoții frumoase, de planuri de viitor și experiențe spirituale Horoscop Aprilie 2023: A doua lună a primăverii ne aduce putere interioară, transformare vindecătoare și iubire

De multe ori, atunci cand in interiorul sau se acumuleaza frustrarea, se leaga de cele mai mici si neimportante lucruri pentru a exploda. Iti va reprosa cele mai banale lucruri si va trebui sa iti ceri cele mai sincere scuze, chiar daca nu ai gresit cu nimic. Cu un Scorpion nu exista cale de mijloc. Nu accepta ca el a gresit si ca i-a sarit mustarul din nimic decat daca vii cu cele mai solide argumente. Dar la fel de repede pe cat se enerveaza, la fel de repede se si calmeaza si realizeaza ca a exagerat cu reactiile si iesirile sale nervoase.

Fecioara

Fecioara este o zodie care, in ciuda aparentelor si a mastii calme pe care o afiseaza adeseori, da dovada de multe sensibilitate in relatiile interumane, cautand perfectiunea chiar si in acest aspect. Este de aceea extrem de precauta in exprimarile sale si asteapta acelasi lucru si de la cei din jurul sau.
Cuvintele conteaza enorm pentru Fecioara si are tendinta de a le supune unei analize riguroase.

Horoscop: Cum să activezi Legea Atracției pentru zodia ta – află cum îți modelezi destinul Horoscop: Top 3 zodii cu Karmă grea în DRAGOSTE – au de învățat lecțiile dureroase ale iubirii MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte

Intotdeauna se gandeste de doua ori inainte de a spune ceva si intotdeauna ia la analizat si puricat cuvintele care ii sunt adresate. “Daca a vrut sa spuna de fapt altceva?” “Ce anume insinueaza?” “Unde vrea sa ajunga?” Incercand sa le patrunda “sensul adevarat”, ajunge sa rastalmaceasca cuvintele, dandu-le un cu totul si cu totul alt sens. Unde dai si unde crapa… Pe buna dreptate, Fecioara se supara adesea din nimic si vede motive de suparare din orice. Denatureaza cuvintele si le foloseste pe post de motive de suparare si de enervare. Este si ranchiunoasa, nici nu-i trece supararea asa usor si are tendinta de a se simti ranita.

Capricorn

Avand o personalitate puternica, nu este usor sa ii intri in gratii unui Capricorn. Ii place sa aiba intotdeauna ultimul cuvant si se supara atunci cand il contrazici chiar daca vii cu argumente puternice. Este o zodie incapatanata, care are tendinta de a crede ca ideile sale sunt intotdeauna si cele mai bune.

Minunatul HOROSCOP ZEN al primăverii: Pentru fiecare zodie în parte Acestea sunt cele mai descurcărețe zodii ale horoscopului, indiferent de cât de grea este viața MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Semn de pamant, Capricornul are si o oarecare fixitate care face sa nu fie tocmai flexibil si deschis. Cu o siguranta de sine care il face sa nu se clinteasca nici atunci cand greseste sau se insala in privinta unui anumit lucru, Capricornul este de parere ca el are intotdeauna dreptate. Tocmai de aceea, atunci cand nu se simte in largul sau cu o anumita parere ce ii poate afecta principiile sale de-o viata, Capricorn devine irascibil. Fiindca isi simte amenintata identitatea, ii va sari tandara din orice oricat de frumos ai incerca sa ii expui lucrurile ulterior.

Foto homepage: Oaie, Suparare via Shutterstock

Foto int: Suparare, Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri