17 Noiembrie 2014 publicat în Horoscop 412 share-uri

Descopera floarea de nastere care corespunde cu ziua ta de nastere si afla semnificatia acesteia in astrologie si in vechile mitologii.

via Kudika.ro

Stiinta astrologica nu inceteaza sa ne uimeasca asa ca de data aceasta v-am pregatit ceva cu totul special. In functie de luna in care v-ati nascut, sunteti reprezentate de catre o floare delicata, parfumata, frumoasa si deosebita asa cum sunteti fiecare dintre voi.

Foto: Fractal floral, Shutterstock

Sa descoperim insa semnificaria fiecarei fori in parte si ce secrete ascunde din punct de vedere astrologic si mitologic.

Ianuarie - Garoafa

Proprietatile garoafelor au fost cunoscute pe la inceputul secolului al XIII-lea, in Tunisia, cand frunzele lor erau strivite si amestecate cu vin pentru a prepara un leac impotriva febrei. Mai tarziu, in timpul secolului al XVI-lea petalele de garoafa se amestecau cu zahar si se lasau la conservat astfel incat vindecau persoanele otravite.

Asadar, garoafa semnifica puritate, sanatate si bogatie in acelasi timp. Pentru fiecare cultura garoafa are cate o semnificatie diferita ceea ce inseamna ca persoanele nascute in aceasta luna dezvolta personalitati complexe cu numeroase calitati spirituale.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Horoscop Paște 2023: o perioadă plină de emoții frumoase, de planuri de viitor și experiențe spirituale Horoscop Aprilie 2023: A doua lună a primăverii ne aduce putere interioară, transformare vindecătoare și iubire Horoscop: Cum să activezi Legea Atracției pentru zodia ta – află cum îți modelezi destinul

Februarie - Violeta

O veche legenda greceasca spune ca nimfa Io, fiica lui Inachus, zeul raurilor, a fost iubita de catre Zeus. Hera incepuse sa devina suspicioasa, insa Zeus o iubea atat de mult pe Io incat a vrut sa o ascunda de furia sotiei lui, transformand-o intr-o vita alba. Io a inceput sa planga din cauza mancarii cu care avea voie sa se hraneasca, asa ca Zeus, in speranta de a-i curma suferinta, a transformat lacrimile ei in flori dulci de violeta pe care nimfa le putea manca.

Se pare ca violeta, delicata floare, s-a nascut dintr-o poveste de iubire inedita ceea ce transmite persoanelor nascute in luna februarie un spirit romantic, emotionant si afectuos.

Citeste horoscopul integral pe Kudika.ro


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri