4 Noiembrie 2014 publicat în Horoscop 1 share-uri

Casa dragostei este patronata de catre Venus, insa pentru fiecare zodie in parte acest lucru are o semnificatie aparte. Descopera si tu ce iti transmite Venus prin intermediul zodiei tale.

via Kudika

Venus este cunoscuta in mitologia romana drept zeita dragostei, a frumusetii si a fertilitatii, asa ca planeta Venus nu poate patrona o alta casa decat pe cea a dragostei in ceea ce priveste intelegerea astrologiei.

In functie de zodie, semnificatia planetei Venus poate avea variatii si diferite interpretari, asa ca am sa va prezint in cele ce urmeaza semnificatia pe care aceasta planeta o are pentru fiecare zodie in parte.

Berbec

Femeia berbec este mereu in cautare de noi provocari atunci cand vine vorba de dragoste. Ea este inventiva si isi doreste alaturi un partener pe masura cu care sa poata sa isi satisfaca toate placerile si toate curiozitatile.

Ea nu cunoaste semnificatia cuvantului "timiditate" asa ca ori de cate ori un barbat ii pica cu tronc nu ezita sa fie ea cea care il abordeaza pentru a nu mai pierde timpul pana ce individul isi face curaj sa abordeze o femeie puternica, independent si sigura pe ea.


Venus ii transmite femeii berbec sa iubeasca cu pasiune si sa fie curioasa sa descopere cat mai multe tipuri de iubire pana ce va avea sa intalneasca iubirea aceea care o consuma, dar care o face sa fie cea mai fericita femeie din lume. Venus, este planeta care ii da curajul sa spuna NU atunci cand ceva nu este conform planurilor ei si sa porneasca in urmatoarea calatorie catre iubirea perfecta.

Taur

Femeia taur este una dintre cele mai devotate si mai loiale femei ale zodiacului pentru ca ea cauta stabilitate si siguranta in relatia amoroasa, ceea ce o face sa dezvolte un soi de posesivitate provocata de gelozie inexplicabila uneori.

Planeta Venus inspira femeile taur la cautarea unei povesti de dragoste paisonala, povesti de dragoste cum numai in filme mai intalnim si cateodata nici acolo. De cele mai multe ori, nativele acestei zodii asteapta ca patenerul lor sa ofere mai mult in relatie, ele reusind sa devina usor “lenese” si sa isi neglijeze partenerul.

Citeste articolul integral pe Kudika

Foto homepage: Sistem solar, Astrologie via Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri