19 August 2014 publicat în Horoscop 267 share-uri

Conform Zodiacului, acestea sunt compatibilitatile ideale! Sunt acele cupluri care ne fac sa vibram, care ne dau speranta sa credem in bine si frumos si in iubirea autentica. Daca traiesti o astfel de experienta, povesteste-ne despre iubirea ta!

Compatibilitate de vis: Varsator – Sagetator

Varsator si Sagetator sau: Vom cuceri lumeaaa!

Foto: Shutterstock.com; cuplu, lumina, fericire

Aceasta relatie este de asemenea una dintre cele mai incitante, cele mai creative si mai de succes! Varsatorii si Sagetatorii sunt ambii atrasi de aventura, de creativitate si de idei noi care ii inspira. Daca se iubesc cu adevarat, nimeni, absolut nimeni nu poate sa tulbure aceasta relatie sincera, dinamica, pasionala. Cei doi duc aspiratiile lor pe culmi de neimaginat pentru ceilalti. Ei nu cred ca ar exista ceva ce le poate sta in cale. Sunt oricand gata sa treaca orice limita. IMPREUNA!

Sagetator+Varsator, adica o relatie magnetica ideala, care ii ajuta pe ambii sa descopere noi si noi mistere ale vietii. Nici Sagetatorii si nici Varsatorii nu vor sta niciodata pe loc si isi vor folosi capacitatile vizionare. Gasesc intelegere si admiratie unul in celalalt, asa cum nu gasesc din partea celorlalti, uneori prea ignoranti pentru a privi atat de departe pe cat un Varsator sau Sagetator o poate face!

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Top 3 zodii pentru care curajul este un stil de viață – au încredere în propriul destin Acestea sunt cele mai descurcărețe zodii ale horoscopului, indiferent de cât de grea este viața Caius Covrig investește milioane de euro și petrece timpul pe Seven Mile Beach, una dintre cele mai scumpe plaje din lume 

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri